0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης έχουν πάει όλοι οι νέοι εκπαιδευτικοί ηλικίας 25 ετών και έκαναν μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή.. Πώς θα μπουν αυτά τα παιδιά σε τάξη ειδική? Ξέρουμε πάνε και ποντάρουν στην παράλληλη στήριξη ότι δεν θα έχουν ευθύνες και δεν θα ασχολούνται και πολύ... Κρίμα για τον κλάδο της ειδικής αγωγής που κάποιοι τον αγαπάμε και δεν είχαμε λεφτά για μεταπτυχιακό.. Θα μπουν νέοι εκπαιδευτικοί για να λένε μόνο ότι έχουν διοριστεί στο δημόσιο
Μετάφραση: Γιατί βρέθηκαν τόσοι καταρτισμένοι στην ειδική που θα μπουν στον κύριο πίνακα και θα με περάσουν; Με βολεύει να πω ότι κάποιος που δεν έχει εμπειρία είναι ανίκανος να σταθεί στη θέση αυτή, ενώ εγώ που δεν θέλησα να πιεστώ να κάνω ένα μεταπτυχιακό -αλλά μου δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψω χωρίς αυτό- δικαιούμαι να έχω τη θέση μου εξασφαλισμένη με τη δικαιολογία ότι εγώ αγαπάω τη δουλειά μου ενώ όλοι οι άλλοι όχι.
πάρτο όπως θες το θέμα είναι ένα. Μπουκωσαν οι πίνακες ειδικής δεν θα δουλέψει κανεις. Μόνο οι αρκετά προνομιούχοι. Κάνετε κάτι για αυτό? Όχι. Άρα τσάμπα τα λεφτά. Και ένα μεταπτυχιακό που πλήρωσες στο εξωτερικό η στο κολλέγιο για να το πάρεις γιατί οι γονείς σου είχαν λεφτά δεν σε κάνει και άξιο να δουλέψεις ειδική αγωγή
Τα μεταπτυχιακά μου τα πλήρωσα μόνη μου διότι δούλευα ταυτόχρονα και σπούδαζα κι έτσι έχω εξασφαλίσει το δικό μου το μέλλον. Εσείς συνάδελφε έχετε αρκεστεί στη λασπολογία εναντίον των υπολοίπων.
Έχουν ξεχάσει να δημοσιεύσουν αριθμό ανά κλάδο ή μου φαίνεται;;; Στον κλάδο των Φιλολόγων αναμένω να γίνει χαμός!!
Συνάδελφοι μεταφέρω τα στοιχεία φετινής αίτησης συγγενικού προσώπου:Παιδαγωγικό ειδικής