0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τι προβλέπεις georgia06???[/quotΓύρω στα 200 άτομα υπολογίζω εγώ,στην καλύτερη .Για την ακρίβεια θεωρώ ότι θα καλύψει πλήρως τη
Καλημέρα!Έχω μεγάλη εκτίμηση στον συνάδελφο Lasid τον οποίο παρακολουθώ χρόνια.Επειδή όμως με την λογική δεν το καταλαβαίνω θα ήθελα να μου εξηγήσει,πως ενώ το 2020 είχαμε 643 οργανικά το 2021 μετα από 373 συνταξιοδοτήσεις (του 2020 δεν τις γνωρίζω)είχαμε 640 οργανικά;Τι συνέβη και τόσες συντάξεις δεν έδωσαν ούτε ένα οργανικό;Lasid σ'ευχαριστούμε πολύ!
Που στηρίζεται το σκεπτικό ότι θα καλύψει πλήρως τη δευτεροβάθμια ; Γιατί οι 100κάτι φετινές συντάξεις της δευτεροβάθμιας να αποτελούν οργανικά κενά; Για ποιο λόγο να μην καλύψει τα 335 κενά της πρωτοβάθμιας πχ που είναι και τα μόνα σίγουρα; Στη δε δευτεροβάθμια με τους περσινούς διορισμούς έχει γίνει το έλα να δεις...δεν έχουν οργανικά να τους δώσουν για οριστική τοποθέτηση.. ( τουλάχιστον στα Δωδεκάνησα που έχω γνωστούς και έχω μια εικόνα )Δε ξέρω .. καλύτερα να μην κάνουμε εικασίες και να φτιάχνουμε σενάρια που μόνο αγχώνουν .. Όπως και να έχει σύντομα όπως λέγεται θα γίνουν ανακοινώσεις .. Ο,τι έχουν αποφασίσει να δώσουν σε κάθε κλάδο, αυτό θα δώσουν...
Πολλές φορές οι συνάδελφοι που βγαίνουν στη σύνταξη δεν αφήνουν οργανικό κενό πίσω τους επειδή είναι οργανικά υπεράριθμοι.Σε μικρά σχολεία μπορεί να μην συμπληρώνονται 12 ώρες για να βγει οργανική θέση και ο ΠΕ06 μπορεί να πηγαίνει σε 2-3 σχολεία.Η υπογεννητικότητα μπορεί να μειώνει τα τμήματα των σχολείων και έτσι χάνονται οργανικές θέσεις.
Υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν κενά για διορισμούς στην δευτεροβάθμια με το σκεπτικό ότι καλύφθηκαν πέρυσι?
Το σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται λάθος στον υπολογισμό τον οργανικών κενών. Η διαδικασία που γίνεται είναι συγκεκριμένη.Δεν μπορώ να αποδώσω σε άλλους λόγους (πέρα από αυτούς που παρέθεσα) τον μειωμένο αριθμό οργανικών κενών ΠΕ06.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω παρακολουθήσει τον τελευταίο καιρό τα στατιστικά δεδομένα για τα κενά του κλάδου σας.Τα κενά θα φανούν αναλυτικά από την εγκύκλιο μετατάξεων, που την περιμένουμε σύντομα. Τότε θα έχουμε καλύτερη εικόνα.