0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από που προκύπτει ότι θα δοθούν διορισμοί μόνοι εκεί που υπάρχουν οργανικά κενά; Είναι κάπου δηλωμένο αυτό;
Από ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ πριν μερικές εβδομάδες:Σύμφωνα με ενημέρωση του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπληρωτών Δασκάλων (ΠΑΣΑΔ)Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τη Γενική Διεύθυνση Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας μας διευκρινίστηκε ότι τα οργανικά κενά που φαίνονται στην εγκύκλιο των μετατάξεων είναι τα κενά που προέκυψαν ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση των μεταθέσεων.Προφανώς λοιπόν καποιος στο υπουργείο δεν ξέρει τι του γίνεται
χρυσε μου άνθρωπε τη γνωρίζουμε την ανακοίνωση, παίζει να την έχουμε δει 2.000.000φορες,δεν έχουμε altzheimer.. Κουράζουν οι επαναλήψεις.. Αντικρουστε αλλιώς... Και συ mtsag. Τι σε πειράζει αν διορίσουν παραπάνω... Απο την τσεπη σου θα τα βάλουν; ω χου. Άσε να φάει ψωμί ο κοσμακης....
Χρυσε μου άνθρωπε, να μιλάς πιο όμορφα. Άσχετα αν.. Αναφερόσουν σε εμένα ή όχι.. Δεν είσαι αυθεντία, για να μη δέχεσαι επικρίσεις ή σχόλια. Αυτά και τελειώνει εδώ... Επισης το νήμα είναι για να διαλευκάνει όχι για μας πριζει με τα ίδια και τα ίδια.. Αρα ναι!! και σε εμένα απευθυνόσουν
Αθήνα ποιες περιοχές εννοεις; Γιατι ξαναλεω συνάδελφοι δεν πήραν μετάθεση φετος α β γ δ Αθήνας και πηραν ανατολική και δυτική αττική. Επισης Θεσσαλονίκη αρκετός κοσμος που την δήλωσε δε πήρε μετάθεση και εκλεισε ο νομος.
Εσύ κάτι παθαίνεις όταν ακούς το όνομα Κίρκη. Είναι όμορφη ε; και δε σε θέλει; 😂😂😂😂😂😂😂😂