0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο Μπρατης σίγουρα θα βγάλει κάτι αυριο για την Αβθμια μόλις τρεξει το σύστημα. Πολύ φοβάμαι ότι εμείς, όπως πάντα, τον ….! Μακαρι να διαψευστώ!
Kαλησπέρα σας. Έχω κάποιες απορίες και αν μπορούσε κάποιος ας με διαφωτίσει. Με τους μόνιμους διορισμούς το καλοκαίρι του 21, το σύστημα προσπέρασε περίπου 841 άτομα ( 2187 τελευταίος διοριστέος). Κατά τις 3 πρώτες φάσεις Αναπληρωτών έως τον τελευταίο διοριστέο, προσλήφθηκαν 80 Αναπληρωτές. Αυτοί οι 780 περίπου συνάδελφοι δεν ενδιαφέρονται γενικά να δουλέψουν ; Και μια άλλη απορία : ένας συνάδελφος για τους φετινούς διορισμούς θεωρεί ότι ο πίνακας θα φτάσει στο 2600 περίπου. Δηλαδή για 317 προσλήψεις θα προσπεράσει από πέρσι και φέτος 1200 άτομα (780 το 21 και 400 το 22); Ενδεχομένως κάτι δεν κατάλαβα εγώ καλά.Συγγνώμη αν σας κούρασα.
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε διαρροή για θέση τελευταίου πριν βγουν τα ονόματα από το ΥΠΑΙΘ;
Είμαι, gtΠΕ02, αλλά δεν θέλω να φύγω μακριά... Δεν είναι θέμα διορισμού αλλά περιοχής. Και όσο πιο κάτω πάει, θα σημαίνει ότι θα είμαι πιο κοντά. Κάπως έτσι! 🙂🙂🙂
Συμπασχω. Αν οι ανενεργοί μείνουν ανενεργοί θα βρεθούμε κοντα στις περιοχες που θελουμε. Το εύχομαι.