0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως και το 317 περίεργο νούμερο είναι!συντάξεις ( μείον όσες δεν ήταν οργανικές οκ) συν περσινά κενά =317;
Και στόχος του υπουργειου ειναι να εχουμε λιγοτερους αναπληρωτες κσθε χρονο και περισσοτερες προσληψεις...βγαλε ακρη...
..."γιατί ειδική δεν έχει προετοιμασία" τι εννοεις ακριβως;;δεν εχει προετοιμασια το μαθημα στην ειδικη αγωγη;; και ειδικα στα φιλολογικα μαθηματα;;εχεις δουλεψει ποτε ειδικη αγωγη; τμημα ενταξης; ποσο μαλλον σε ειδικο σχολειο; (που δουλευω εγω και πρέπει να ετοιμαζω ξεχωριστό υλικο καθημερινα γιατι με τα σχολικά βιβλια δεν γινεται μαθημα)Φαντάζομαι ότι ο No_excuses εννοεί πως, όταν διαλέγεις ειδική, ξέρεις με τι έχεις να κάνεις και για εξειδικευτείς σε αυτό το αντικείμενο, πρώτον έχεις πάθος και δεύτερον ξέρεις με τι έχεις να κάνεις. Γιατί είναι μερικοί που το έκαναν μόνο και μόνο για τη θέση... Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη και εννοείται πως από μερικούς γίνεται σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά. Αλλά το να έχεις ήδη θέση κατοχυρωμένη (με δικαίωμα μετάταξης σε 5 χρόνια) και να λοιδορείς τη θέση στη γενική στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε είναι ανήθικο. 🙂αν νομιζεις οτι η ειδικη ειναι "ευκολη",πλανασαι πλανην οικτραν..και αν επιλεγεις την ειδικη επειδη ειναι "ευκολη", σου προτεινω να το ξανασκεφτεις
Θα φανει βέβαια το πλήθος των αναπληρωτων το Σεπτέμβρη που θαναι τεράστιος...
Αττική για πε02 δεν έχει καθόλου κενα. Μάλιστα Αθήνα δε πηραν μεταθεση συνάδελφοι και πήραν ανατολική Αττική η οποία γεμισε. Αναφέρομαι για ειδική αγωγή. Γεμισε η Αττική με μεταθέσεις απο νησια.
Αν αυτό ίσχυε, αν μιλούσε καθημερινά με υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου, τότε η ΠΕΑΔ δε θα έβγαζε ποτέ αυτήν την ανακοίωση σχετικά με τα οργανικά κενά και να αθροίζει τον αριθμό των συνταξιοδοτήσεων με τα κενά την εγκυκλίου των μετατάξεων. Δηλαδή σόρυ κιόλας, αλλά δε σκέφτηκε κανένας ότι οκ, 317+519 = 836, αλλά το 317, αν δεν έχει μέσα τις συνταξιοδοτήσεις, πώς στο καλό προέκυψε; Από τα 28 κενά που έμειναν από τους περσινούς διορισμούς, πώς φτάσαμε στα 317 χωρίς τις συνταξιοδοτήσεις; Ξέχωρα που η σχετική εγκυκλιος είναι απολύτως ξεκάθαρη. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για άλλες ερμηνείες.Ότι έχει πληροφόρηση η Κίρκη είναι αδιαμφισβήτητο. Αλλά καμία φορά, η πολιτική πληροφόρηση μπορεί να μην κατέχει τεχνικές λεπτομέρεις, νοιάζεται κυρίως για την μεγάλη εικόνα. Και εδώ νομίζω ότι ήταν το πρόβλημα. Anyway, κοντός ψαλμός.
..."γιατί ειδική δεν έχει προετοιμασία" τι εννοεις ακριβως;;δεν εχει προετοιμασια το μαθημα στην ειδικη αγωγη;; και ειδικα στα φιλολογικα μαθηματα;;εχεις δουλεψει ποτε ειδικη αγωγη; τμημα ενταξης; ποσο μαλλον σε ειδικο σχολειο; (που δουλευω εγω και πρέπει να ετοιμαζω ξεχωριστό υλικο καθημερινα γιατι με τα σχολικά βιβλια δεν γινεται μαθημα)αν νομιζεις οτι η ειδικη ειναι "ευκολη",πλανασαι πλανην οικτραν..και αν επιλεγεις την ειδικη επειδη ειναι "ευκολη", σου προτεινω να το ξανασκεφτεις
Ηρεμησε λιγο με την Ειδικη. Ντροπη λιγο ετσι. Αντε τωρα. Θα γυρισουμε 200 χρονια πισω. Στον ιδρυματισμοΑσε την διαχωριστικη πολιτικη
εχει να κάνει τι εμπειρία έχει ο καθένας !!!εγω σ βγάζω δέκα διόφοτοποιημενα στο μπαμ …και μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι γυρνάνε 12·30 σπίτι στα ειδικά !!μη λέμε ότι θελουμε η γενική έχεις πατά πολλές υποχρεώσεις και κάνεις μέχρι κ την τελευταία ώρα
Αυτά τα έχουμε όλοι την προετοιμασία εννοώ αλοιμονο αν σας πλήρωναν μόνο να πηγαινοερχεστε ,η ειδική όμως δεν έχει γραπτά εξετάσεων δεν έχει διαγωνίσματα ( το σχολείο μου αφορα πιο πάνω μήνυμα που το δικό σου είναι απάντηση αλλά δε μπορώ να το αλλάξω από το κινητό )