0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεχρι πρότινος οσοι συμπλήρωναν 2ετια και έκαναν αίτηση για μετάταξη,την επαιρναν ολοι;;;; Εφευγαν για τα πανεπιστήμια;Τωρα με τον νεο νομο πόσα χρόνια θελει για να κάνουν μετάταξη;[/quotΕυχαριστώ , αποτύπωσες τη σκέψη μου δλδ τι θα κάνουν αν εχουν θέση εκεί και δε μεταταγούν στα δυο . Έχουμε το λινκ γι αυτό το νόμο;
Η λογική λέει ότι όσοι δούλεψαν Αττική α φάση μέχρι το 300 θα διοριστούν κιόλας εκεί με τόσα κενά που δίνουν οι μετατάξεις. Αν δε μειωθούν βέβαια δραματικά που δε το πιστεύω. Η ειδικη ομως μας κάνει μεγάλη ζημιά.
Ειδική και διδάκτορες είναι το κόκκινο πανί στη φάση αυτή λόγω της Αττικής.Περυσι πόσες θέσεις είχε δωσει η Αττική ;;; Και 80 να μην είναι και 60 να είναι είναι θέμα στις 307 θεσεις
Δυστυχώς το 80 είναι ρεαλιστικό έχω βάλει μόνο 40 από ειδική που είναι οι σίγουροι και 40 από τους 80 ανενεργούς διδακτορες -αυτό μπορεί όντως να είναι και 30ή 20
Πως 60 αν οι ιδιωτικοί ειναι 80 και το πολυ 20 να μπορουν να κανουν αιτηση;
Οι ιδιωτικοί είναι υπόθεση ότι εινσι 60 ! Οι διδακτορες μέχρι το 2187 είναι 35 περίπου που πάνε αναπληρωτες Α φάση και 80 ανενεργοί που προέρχονται από διαφορά αστικα κέντρα της Ελλάδος
Αυτό το 40 στην ειδική δε το κατάλαβα .Είναι και στους δύο πίνακες αλλά δουλεύουν μόνο ειδική ;; Όσοι είναι στο 300 πόσους λες να αφαιρέσουν με συντηρητικους υπολογισμούς ;; Εγώ λέω γυρω στους 60 από ολες τις ομάδες