0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι βαθμολογητές ενημερώνονται από ποια μέρη της Ελλάδος είναι τα γραπτά που διορθώνουν και υπογράφουν Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν συγγενείς στα μέρη αυτά. Π.χ. διορθώνουν γραπτά από Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, υπογράφουν Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν συγγένεια με εξεταζόμενο από αυτούς τους νομούς. Αν έχουν παιδί που δίνει Πανελληνιες στο νομό που κατοικούν δεν έχει σημασία.
Αρα, τελικα εαν καποιος συναδελφος εχει παιδι που εξεταζεται πανελλαδικως την τρεχουσα χρονια μπορει ή δεν μπορει να ειναι βαθμολογητης;?? Με συγχωρειτε βλεπω διαφορετικες πρακτικες σε διαφορετικες ΔΔΕ...ψαχνω να βρω τον νομο - εγκυκλιο που ισχυει και εχω πελαγωσει. Αν καποιος γνωριζει εγκυρα ας μας ενημερωσει! Να απευθυνθω στην κεντρικη επιτροπη εξετασεων για να μαθω;??
Είστε άσχετος/η και διασπείρετε ψευδείς ειδήσεις.Απαγορεύεται οι βαθμολογητές να γνωρίζουν από ποιες περιοχές διορθώνουν. Δεν το ξέρουν, άσχετα αν κάποιοι για να το παίξουν έξυπνοι και σημαντικοί για μια φορά στη ζωή τους του το λένε.Είμαι χρόνια σε βαθμολογικό και ξέρω πολύ καλά το νόμο.Αν αυτό που λέτε ισχύει να μας πείτε σε ποιο βαθμολογικό με στοιχεία!Η υπεύθυνη δήλωση που υπογράφουν έχει νόημα για τους ΦΑ!
εγω παντως το εζησα προσωπικα και δεν εχω κανενα λογο, σκοπιμοτητα ή ιδιοτελεια -οπως ειναι λογικο- για να πω κατι διαφορετικο. Πραγματικα ανρωτιεμαι αν εισαι η ενσαρκωση της αξιοπιστιας του συστηματος των πανελλαδικων και εξανιστασαι στον υπερθετικο βαθμό..Αν τυχον εχεις διαφορετικη εμπειρια απο το
πραγματικα δεν ειναι ωραιος ο χαρακτηρισμος 'ασχετος " και μην ειστε τοσο απολυτος γιατι και στην περιοχη μου οταν διορθωναν μαθηματικα ηξεραν οτι τα γραπτα ηρθαν απο Αθηνα, φυσικα οχι περιοχη και σχολεια κλπ αλλά ηξεραν πολη