0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κάθε ειδικότητα κοιτάει το συμφέρον της και είναι θεμιτό σε έναν μεγάλο βαθμό.
Πέρυσι στις 2 Αυγούστου ανακοινώθηκαν τα ονόματα των διορισμών σε excel.Από την ίδια μέρα και μέχρι 8/8 έγινε η εγγραφή στο μητρώο ανθρώπινου δυναμικού ελληνικού δημοσίου.Το φεκ βγήκε 16/8. 17-24/8 ορκωμοσία. Αυτά...
Τώρα, το αν θα πάνε η όχι, είναι τεράστια ιστορία. Θεωρητικά, μέσα από τις τεράστιες καμπάνιες ενημέρωσης που κάνουμε, θα έχουν δηλώσει μόνο όσα μπορούν πραγματικά να πάνε. Οπότε δε θα χαθεί θέση. Άλλες χρονιές, ειδικά στην αρχή των διορισμών, δηλωνανε αβερτα και μετά τσιναγανε και δεν πήγαιναν. Όμως, νομίζω ότι πέρυσι και φέτος ακόμη περισσότερο, έγιναν δηλώσεις με τεράστια σύνεση. Για αυτό άλλωστε και κατέβηκαν οι πίνακες τόσο πολύ σε κάποιες ειδικότητες. Ας τα βλέπουμε πιο θετικά τα πράγματα.
Κάτι ανάλογο θα ισχύσει κ φέτος: μετά την 15η Αυγούστου, θα ορκιστούν όλοι οι νεοδιόριστοι! Τέλεια!
H ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ; ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ
Ανέφερε γενικά το καλοκαίρι κι όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε 1η Σεπτεμβριου πιανουν δουλεια;Ειπε "ναι.1η Σεπτεμβριου" Μόλις το άκουσα το συγκεκριμενο αποσπασμα
Οι πίνακες κατεβαίνουν πολύ κάθε φορά που γίνονται διορισμοί, μ' αυτόν τον τρόπο, γιατί με τον μισθό του νεοδιόριστου & τις κενές οργανικές που δίνει το Υπουργείο, το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται ο καθένας...! Δεν είναι εύκολο να διατηρεί κάποιος εκπαιδευτικός δυο σπίτια ούτε να μετακινείται καθημερινά...! Το θέμα φέτος είναι αν κάποιος τους το σφύριξε ότι με το άνοιγμα των πινάκων έρχονται συγκλονιστικές ανατροπές στους νέους πίνακες κι έτσι δεν ήθελαν να το ρισκάρουν ή αν δήλωσαν απλά από περιέργεια να δουν τι θα τους "κάτσει" και τελικά δεν πάνε, υπό τον όρο βέβαια ότι έχουν κάποια άλλη σταθερή εργασία. Οψόμεθα, γιατί όλα αυτά θα τα δούμε.
gtΠΕ02 τα είπες όλα. Εγώ πάλι είμαι πολλά χρόνια μέλος και γνωρίζω για τον Patreas από παλιά -διαδικτυακά εννοώ- μην παρεξηγηθώ. Με έχουν στεναχωρήσει τα σχόλια που έχουν γραφτεί κατά καιρούς εναντίον του και μάλιστα από νεόκοπα μέλη. Όμως επειδή από άποψη αποφεύγω τις προσωπικές αντιπαραθέσεις δεν έχω πάρει θέση . Κάποιος έπρεπε όμως να τα γράψει.
Γρίφος για δυνατούς λύτες (@Patreas) είναι οι διαδικασίες φέτος. Πέρυσι και προπερσι το αρχείο βγήκε αρχές Αυγούστου, το ΦΕΚ 10 μέρες μετά και η ανάληψη αμέσως μετά. Άρα, όλα καλά. Εδώ τώρα αλλάζει πολύ το πράγμα.