0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/416552_ti-leei-o-gg-toy-ypaith-gia-tin-anakoinosi-ton-onomaton-ton-dioristeonΣημερινο. ή οντως μιλησαν ή αναπαρηγαγαν την ΠΕΑΔ
Άμα είναι να υπάρξουν τόσες προϋποθέσεις, ψάξε τ’αυγό και κούρευτο με λίγα λόγια. Πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει αυτό το ηλίθιο σύστημα που αλλιώς μετράνε τις προϋπηρεσίες, αλλιώς τις μισθοδοσίες και δεν ξέρω εγώ τι και να μην έχουμε αυτά τα μπάχαλα όπως τώρα. Να τελειώνουν όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές και οι τοποθετήσεις από τον Ιούνιο και να μπορεί ο κόσμος να προγραμματίσει τη ζωή του.
Η μοναδική σολομώντειος λύση που θα μπορούσε να ικανοποιεί μέρη των παραπάνω, θα ήταν να έβγαινε το Excel γύρω στις 20 Ιουνίου, το ΦΕΚ στις 29 Ιουνίου (μία μέρα πριν στοιχειοθετηθεί το δικαίωμα προσμέτρησης της φετινής προύπηρεσίας των ιδιωτικών εκπαιδευτικών) και να προβλέπεται στο ΦΕΚ η ορκωμοσία όσο το δυνατόν αργότερα αλλά εντός του μηνός, δηλαδή π.χ. από 25 έως και 28 Ιουλίου. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να ελαχιστοποιηθεί (αλλά όχι να αποφευχθεί εντελώς) η μισθολογική επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό, δηλαδή χοντρικά να πρέπει να καταβληθούν μισθοί 20 ημερών παραπάνω. (Grosso modo οι ημερομηνίες και τα διαστήματα.)Για να μπορέσει όμως να τεθεί σε εφαρμογή έστω και αυτή η λύση, αναγκαία συνθήκη είναι να δεχθεί να υπογράψει την έκδοση του ΦΕΚ η αμιγώς υπηρεσιακή κυβέρνηση που θα κυβερνά μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων. Και για να το πούμε σε πιο απλά ελληνικά, θα πρέπει μεταξύ των προέδρων των τριών ανωτάτων δικαστηρίων να επιλεγεί για υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο πιο... ευεπίφορος και "βολικός" σε πιέσεις. Και ανάλογα να επιλεγούν και οι συναρμόδιοι υπουργοί που θα πρέπει να υπογράψουν το ΦΕΚ. Δύσκολη και πολυπαραγοντική εξίσωση, ομολογουμένως...
ή θα πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να γίνουν εκ νέου οι δηλώσεις.
Και λέω τώρα εγώ ο καχύποπτος......"σας γλύκανα πρώτα, βάζοντάς σας να κάνετε δηλώσεις περιοχών, αλλά δυστυχώς η 'κακιά αντιπολίτευση' με περιμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και δεν μου επιτρέπει να βγάλω ονόματα. Για να μην πάμε λοιπόν για Ιούλιο και μπλέξετε με εκ νέου δηλώσεις, ψηφίστε τώρα για... αυτοδύναμη κυβέρνηση από τις πρώτες εκλογές".Μανιφίκ, ε;
δεν μπορεί καμία αντιπολίτευση να τους πει το οτιδήποτε.
Μα δεν χρειάζεται να το έχει πει. Αρκεί να μπορούμε να επικαλεστούμε προς τα έξω πως φέρεται ότι το έχει πει. Είμαι βέβαιος ότι με "πιάνετε"...
Μου θυμίζει κάτι δημοσιεύματα που έλεγαν "ο ΓΓ μας έχει πει...."
Συνάδελφε μήπως να μην είσαι τόσο καχύποπτος; Πολύ σίγουρος δείχνεις. Αν έχεις καμία πηγή από γραφείο Υπουργείου μιλα ξεκάθαρα. Όλοι λένε την άλλη εβδομάδα.
Δε θυμάμαι να είπα σε κανένα μου μήνυμα ότι θα βγουν ή δε θα βγουν τα ονόματα. Τόνισα το ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει το υπουργείο.Μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει καμία πρόβλεψη και άρα δε φοβάμαι αν θα πέσω κάπου μέσα, απλός παρατηρητής είμαι.Όσο για το "όλοι" που αναφέρεις, να σου θυμίσω ότι είναι οι ίδιοι "όλοι" που μιλούσαν για αυτή την εβδομάδα. Μόνο ο ΠΑΣΑΔ είπε ότι δε θα βγουν αυτή την εβδομάδα χωρίς να πει το πότε και να μπει σε εικασίες. Αυτός είναι και ο λόγος που εμπιστεύομαι αυτά που λέει. Άλλωστε, το είπα και χθες, εγώ δεν μπορώ να αφήσω την οικογένεια πίσω. Και με αυτά τα κενά, αναπληρωτής 4ever