0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μέχρι την άλλη εβδομάδα το φεκ διορισμων
Άρα από τη στιγμή που βγαίνει τι ΦΕΚ την άλλη εβδομαδα χάνεται το επίδομα;
με βαση αυτα που ισχυουν μεχρι σημερα και τη σχετ εγκυκλιο που ειχε βγει το 2014 απο το ΓΕνικο λογιστηριο, ναι θα χαθει. ΟΜΩΣ ειμαι βεβαιος οτι στο φεκ θα λεει οτι εντος 5 ημερων (οπως σε ολες τα αντιστοιχα φεκ απο το 2019 και μετα που εχω δει), θα πρεπει οι νεοδιοριζομενοι να ορκιστουν/αναλαβουν υπηρεσια οποτε θα αρχισει να τρεχει ο μισθος. Μαλλον προς το συμφερον των νεοδιοριζομενων θα ειναι αυτο δηλ να βγει φεκ μεσα στον ιουνη γιατι αφενος θα τρεχει η προυπηρεσια νωριτερα και αφετερου θα παρουν κανα 800αρι χονδρικα (μεσος ορος) και αναλογως παιδιων-μεταπτυχιακων για 2 μηνες (ιουλιο αυγουστο) ενω με επιδομα μη ληφθ αδειας και ανεργιας θα εβγαινε μαλλον λιγο λιγοτερο
Επομένως αν ορκιστούμε τον Ιούνιο, θα ορκιστούμε στην οικεία διεύθυνση. Θα γλιτώσουμε τουλάχιστον και τα έξοδα μετακίνησης
Επομένως χάνουμε το επίδομα αδείας, αλλά όχι το ανεργίας μέχρι να ορκιστούμε έτσι; Σε περίπτωση ας πούμε που δώσουν διορία ένα μήνα.
Αν βγει το φεκ νωρίς, αυτό σημαίνει αυτόματα πως οι νεοδιοριστοι θα έχουν δικαίωμα να δηλώσουν περιοχές και μέσα στον Ιούλιο? Ή είμαι πολύ αισιόδοξη?
Ο καθενας λεει τα δικα του και μας ξεσηκωνει.Μετα ο αλλος αναιρει.Φαυλος κυκλος.Μη λετε τιποτα αν δεν ξερετε κατι ΣΙΓΟΥΡΑ
Προσωπικές εκτιμήσεις είναι. Σε καταλαβαίνω για το άγχος σου αλλά δε φταίμε και εμείς Τζον!!!