0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α,
μαλιστα...δηλαδη ....α) πεθαινει συγγενικο σου προσωπο (χτυπα ξυλο) και δεν θα πας στην κηδεια?? (θα πας και θα παρεις ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ) ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ, κλασικη αιτια αδειας και αν θελει ας σε βγαλει Α/Α (ενω τον εχεις ενημερωσει) ΕΦΙΚΤΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟβ) βρισκεται στο νοσοκομειο συγγενικο σου προσωπο....(ομοιως)γ)πλημμυρισε,καιγεται,το σπιτι σου, το αυτοκινητο σου... (ομοιως)δ) εχεις εμπλακει με το αυτοκινητο σου σε τροχαιο ...(ομοιως)βαριεμαι να γραφω κατεβατα, συμπληρωστε οι υπολοιποι τους λογους που εχετε παρει κανονικη αδειατο να σε βγαλει ο διευθυντης Α/Α, θελει τεκμηριωση που αν δεν ειναι σωστη θα τρεχει αυτοςεκτος αν πρεπει να ειμαστε με σκυμμενο το κεφαλι στον καθε "ακραιο" διευθυντη, προισταμενο κλπ οπως θελουν μερικοι εδω...
Δικαιούσαι κανονική άδεια για ανυπαιτιο κωλυμα και ζητείται ή την ίδια μερα ή αμέσως μετα
Εμάς πάντως σε μητέρα με άρρωστο παιδί που δεν του είχε πει να της κρατήσει ημερομηνία για την αίτηση της άδειας, της είπε να φέρει χαρτι γιατρού για την απουσία.
Σοβαρα; Γιατί εμάς μας βγάζει την ψυχή αν έχουν κλείσει τα πρωτόκολλα της προηγούμενης μερας;
χαρτι για την ιδια ή για το παιδι? οταν ειναι αρρωστο το παιδι ειναι διαφορετικη αδεια,(επιπλεον μερες) και προφανως θελει γνωματευση γιατρου για το παιδι
Γιατί δεν γνωρίζει τη νομοθεσια! Αν σου σκάσει το λάστιχο το πρωί ή σου βγάλει πρόβλημα το αυτοκίνητο ή έχει μαζέψει χιόνι ο δρόμος που μένεις και δεν έχει καθαριστεί και δεν μπορείς να πας, πότε θα έπρεπε να έχεις ζητήσει την αδεια;
Εγώ πάντως έχω φέτος ένα διευθυντή, που δεν περιγράφεται. Με είπε ψεύτρα ότι κόλλησα covid και έλειψα 5 μέρες.Παρακαλουσα 2 εβδομάδες να μου δώσει άδεια για κάνω τις ετήσιες γυναικολογικές εξετάσεις. Υπάρχει συνάδερφος που αρρώστησε το παιδί της 2 φορές , δεν της έδινε άδειες ασθενείας τεκνου και έτρεχε στο σπίτι της στα διαλείμματα να δει το παιδί της που είχε 39 πυρετό και ήταν μόνο του όλη την ημέρα Αλήθεια σε τέτοιες περιπτώσεις τι κάνουμε? Δεν μπορούμε να αναφέρουμε την κατάσταση στην δευτεροβάθμια που ανήκουμε?