0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστούμε kapoioskapoukapote! Για Σέρρες και Ανατολική Θεσσαλονίκη είναι καλά τα νούμερα για τον κλάδο μας! Λογικά και στους υπόλοιπους Νομούς της Κεντρικής Μαδεδονίας θα είναι ανάλογα τα νούμερα. Τις μισές από αυτές να δημιουργήσει το υπουργείο θα πάμε όλοι στα σπίτια μας! Εννοείται όσες περισσότερες τόσο καλύτερα για τον κλάδο, θα γίνουν και νέοι διορισμοί!
Πολύ ευχάριστα τα νέα, ευχαριστούμε trust no one. Αν έχεις κάποια πληροφόρηση για Πέλλα, Ημαθία, Κιλκίς πες μας.
Δυστυχώς δε ξέρω για κάτι άλλο. Έμαθα για το μέρος που ενδιαφέρει εμένα .
Λογικό είναι. Με ενδιαφέρουν και εμένα τα νούμερα της Θεσσαλονίκης γιατί θέλουν να πάρουν μετάθεση εκεί 5 άτομα από τον Νομό μου, οπότε φεύγοντας αυτοί θα αφήσουν τους οργανικές για να μπορέσω να πάρω μετάθεση και εγώ στον τόπο μου.
Αν ιδρύσουν αυτές που ζητήθηκαν, θα περισσέψουν και θα περισσέψουν και πολλές. Στη
Όσες περισσέψουν λογικά θα δοθούν για μετάταξη από δευτεροβάθμια, σωστά;
Ποιος τους ξέρει. Πέρσι η ειδικότητα μας έλαμπε διά της απουσίας της.
χμμ.. Κατάλαβα. Αν τελικά περισσέψουν και δώσουν κάποιες για μετάταξη, στην τάδε περιοχή όσοι πάρουν μετάθεση και όσοι πάρουν μετάταξη μπαίνουν στον ίδιο πίνακα για να διεκδικήσουν τις οργανικές; Ή προηγούνται αυτοί που πήραν μετάθεση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;