0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σελ 47Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι την υποβολή της αιτήσεώς του, άλλως η αίτηση δεν οριστικοποιείται. Επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στο Α.Σ.Ε.Π. ολοκληρώνεται επιλέγοντας «Οριστικοποίηση», υπό την προϋπόθεση ότι ο κωδικός του παραβόλου βρίσκεται σε κατάσταση «ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ», ώστε αυτό να δεσμευτεί. Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο του παραβόλου που αναγράφει στην αίτησή του.
Επιτέλους. Μετά από 4 προκηρύξεις...
όπως και μεταφορά απο κλάδο σε κλάδο
Από ότι καταλαβαίνω θα ανεβάσουμε τα καινούρια δικαιολογητικά μας στον ΟΠΣΥΔ. Έχω τις εξής απορίες:1. Όταν τα ανεβάσω, πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξω να ελεγχθούν από τη δευτεροβάθμια στην οποία υπάγομαι αυτή τη στιγμή ή μπορώ να επιλέξω κι άλλη? (συγκεκριμένα θέλω να επιλέξω τη δευτεροβάθμια του τόπου καταγωγής μου)2. Τα νέα δικαιολογητικά, θα πρέπει να τα ανεβάσω και στην πλατφόρμα του ΑΣΕΠ, ή μόνο στον ΟΠΣΥΔ και θα ενημερωθούν αυτόματα?3. Στην πιστοποίηση του σεμιναρίου μου, δεν αναγράφεται ημερομηνία έναρξης και λήξης αυτού, όπως χρειάζεται σύμφωνα με την προκήρυξη. Αναγράφεται ωστόσο στη βεβαίωση παρακολούθησης που μου προσκόμισαν μαζί. Είναι οκ να ενώσω πιστοποιητικό και βεβαίωση στο ίδιο αρχείο και να το ανεβάσω?4. Η προϋπηρεσία μας θα ανανεωθεί αυτόματα στον ΟΠΣΥΔ, επομένως δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα?Ευχαριστω!
Καλησπέρα, 1) Στην Β'θμια του μόνιμου τόπου διαμονής σου, πρακτικά όπου έχεις δηλώσει σαν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στον ΟΠΣΥΔ.2) Μόνο στον ΟΠΣΥΔ.3) Θα τα ανεβάσεις μαζί.4) Ναι.
Καλησπέρα, 1) Στην Β'θμια του μόνιμου τόπου διαμονής σου, πρακτικά όπου έχεις δηλώσει σαν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στον ΟΠΣΥΔ.
Ερώτηση: το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης έχει περαστεί μέσα στον ΟΠΣΥΔ από την προηγούμενη φορά.Ωστόσο, στην προκήρυξη αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να είναι του τελευταίου 3μήνου.Πρέπει να το επικαιροποιήσουμε, δηλαδή, αν και είναι ήδη περασμένο μέσα στο σύστημα;