0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για παν ενδεχόμενο διαβάστε προσεκτικά ό,τι αφορά στην παιδαγωγική επάρκεια, ώστε να βρείτε σε ποια υποκατηγορία βρίσκεστε με βάση το έτος εισαγωγής. Επίσης, δείτε τι γράφει στο πεδίο "πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης".
Καλημέρα σας, καλή Σαρακοστή! Θεωρείτε ότι οι πρόωρες εκλογές, θα επηρεάσουν τη διαδικασία των αιτήσεων στο ΑΣΕΠ (7-31/3); Θα έχουμε πάγωμα της διαδικασίας ή όλα συνεχίζονται κανονικά;
τα μόρια ξέρω πως υπολογίζονται. Η ερώτηση μου αφορά τους μήνες προϋπηρεσίας στον ΑΣΕΠ. Δηλαδή εγώ που εργάζομαι από τον Νοέμβριο ως μειωμένου, στον ΑΣΕΠ θα δηλώσω 5 μήνες προϋπηρεσίας (Νοέμβριος-Μάρτιος)? ή επειδή είμαι μειωμένου πρέπει να βάλω τους μισούς ας πούμε?
Καλησπέρα! Σχετικά με την παιδαγωγική επάρκεια, σε όσους είναι επικυρωμένη ήδη στον οπσυδ (✓) δεν χρειάζεται να αναρτήσουμε κάτι επιπλέον, σωστά;
Σωστά τα ήδη αναρτηθέντα δεν ξαναναρτώνται, εκτός κι αν χρειάζεται κάπου επικαιροποίηση (βλ.πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ποσοστό αναπηρίας), τροποποίηση (βλ. γλωσσομάθεια από β2 σε γ2)κ.λπ.Θυμάσαι αν υπήρχε ξεχωριστό πεδίο για την ανάρτηση της επάρκειας ή επισυναπτόταν στο πτυχίο σε ενιαίο pdf; Σε ποιο πεδίο εμφανιζόταν όταν ο οπσυδ ήταν ενεργός;
Καλησπέρα, καλή Σαρακοστή και νηστεία να έχουμε🙃Την Πέμπτη ή την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός θα ανακοινώσει την ημερομηνία των εκλογών. Δεδομένου ότι ένα μήνα πριν τις εκλογές δεν κινείται τίποτε, θα μάθουμε αν τελικά αυτός ο μήνας θα είναι ο Μάρτης!
Καμία ανακοίνωση δεν θα γίνει όπως τα βλέπω
Καλημέρα σε όλους!Στον ΟΠΣΥΔ, μεταπτυχιακό εσωτερικού με πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών, στο οποίο αναγράφεται "Ο ανωτέρω εκπλήρωσε όλες τις υπό του νόμου προβλεπόμενες υποχρεώσεις για τη λήψη διπλώματος στις .../.../... με προκείμενο βαθμό διπλώματος ... και εκκρεμεί η απονομή του τίτλου σπουδών του.", γίνεται κανονικά δεκτό και μοριοδοτείται; Χρειάζεται επισύναψη και της αναλυτικής βαθμολογίας;