0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπες τώρα στον οπσυδ, συνάδελφε, και πέσμας αν σου τα επικαιροποίησαν τα προσόντα. Φαίνεται ότι προχωρούν.
Το βάζω εδώ. Παρακολουθώ ένα σεμινάριο που δίνει δύο μόρια. Υπάρχει περίπτωση από τις 10 ενότητες να μη μπορέσω να επιτύχω σε μία ενότητα, λόγω ημερομηνιών.Σε τέτοια περίπτωση, γνωρίζει κάποιος ότι μελλοντικά που θα μπορώ να υποβάλλω το πιστοποητικό όταν θα υπάρχει πρόσβαση στους πίνακες, ποια θα είναι η μοριοδότηση λόγω του ότι στο Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης θα πιστωθεί το 50% των ωρών που αφορούν την ενότητα που δεν εξετάστηκα;
Καλησπέρα και από εμένα!Σε περίπτωση που είσαι σε κάποιο πρόγραμμα επιμόρφωσης το οποίο σου επιτρέπει να πάρεις το πιστοποιητικό επιμόρφωσης αλλά σου "κόβει" το 50% -ή όποιο ποσοστό- των ωρών της συνολικής επιμόρφωσης λόγω απουσιών, πρέπει να ελέγξεις αν με τις πιστοποιημένες ώρες διδασκαλίας συμπληρώνεις το ελάχιστο πλήθος των 300 ωρών σε τουλάχιστον 7 μήνες επιμόρφωσης (2ΓΕ/2023 - Κριτήρια κατάταξης - Γ10).Αν για οποιοδήποτε λόγο το πιστοποιητικό που θα λάβεις δεν αναγράφει (σε αυτό ή στη βεβαίωση σπουδών) τουλάχιστον 300 ώρες επιμόρφωσης σε διάστημα τουλάχιστον 7 μηνών, και καμία απουσία να έχεις, ούτε που θα στο αναρτήσουν στο ΟΠΣΥΔ (και βέβαια, ξέχνα τα +2 μόρια).Ελπίζω, επίσης, να έλεγξες πριν το ξεκινήσεις το αν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις γιατί υπάρχουν αρκετά προγράμματα που, αν και είναι σχετικά (κατ' όνομα, τουλάχιστον) δεν προστίθενται στα τυπικά προσόντα σου για το λόγο που σου ανέφερα.
Ευχαριστώ.To Πρόγραμμα Επιμόρφωσης είναι εγκεκριμένο ως προς την μοριοδότηση. Είναι 9μηνο με 440 ώρες επιμόρφωσης, αν κατάλαβα καλά από τις Συχνές Ερωτήσεις και αν δεν αποκτήσω πρόσβαση στην ενότητα που δεν εξετάστηκα, θα μετρήσουν 418 ώρες.Από τον φορέα που οργανώνει το σεμινάριο, έτσι και αλλιώς εκδίδεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και το Συμπλήρωμα Πιστοποιητικού. Στο δεύτερο αναφέρονται οι διδακτικές ενότητες και οι ώρες παρακολούθησης.Για να το θέσω λοιπόν απλουστευμένα, αν από έγκυρο σεμινάριο διάρκειας 440 ωρών παρακολούθησης, πιστωθούν 418 ώρες, γίνεται δεκτό ως προς μοριοδότηση, σπορρίπτεται ή δεν είναι ξεκάθαρο;Εκκρεμεί email στην γραμματεία για το αν μπορέσω να δώσω την Ενότητα. Από εκεί και πέρα, στις Συχνές Ερωτήσεις αναφέρεται ότι για τεχνικά θέματα περί μοριοδότησης δεν απαντούν εκείνοι, οπότε και να ρωτήσω μπορεί να μη λάβω κατατοπιστική απάντηση.Για αυτό έθεσα εδώ το ερώτημα, να έχω μία εικόνα πριν το ψάξω περισσότερο στη συνέχεια και ανάλογα με το τι θα απαντηθεί.
Δεν υπέθεσα τίποτα, έχεις αδυναμία κατανόησης κειμένου.Και για τις ώρες που πιστοποιούνται, όσο όμως και για τις προθέσεις μου, οι οποίες τόσο άμεσα όσο και έμμεσα είναι εμφανείς.Over and out
Καλημέρα. Μετά την επικαιροποίηση των στοιχείων στο οπσυδ ελέγχουμε κάτι στο ασεπ ή απλώς αναμένουμε τους πίναικες; Θέλω να πω τα επικαιροποιημένα στοιχεία θα φανούν και στο ασεπ; Ξέρει κάποιος;