0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά, νομιζω κοντά στα Χριστούγεννα,πιθανόν Γενάρη
Τωρα τσέκαρα την προυπηρεσια μου Οκτωβρη με Νοέμβρη φτανω 72
Τότε μπορεί να δεχτούν να ξεκινήσεις με 21 ώρες από την αρχή, αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Ενημέρωσε το σχολείο και τη ΔΔΕ ότι 2 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων πέφτεις ωράριο και αυτοί θα σου πούνε πώς θα γίνει τελικά.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
Καλημέρα σε μένα εφαρμόστηκε κανονικά η μείωση από το μήνα που συμπλήρωσα κ μετά, είχα ενημερώσει από την αρχή το διευθυντή κ απλά άλλαξε το πρόγραμμα όταν έγινε η μείωση ωραρίου μου.
Καλημέρα συνάδελφοι/σες,Στην αίτηση του ΑΣΕΠ για την 2Γ/2023, δεν δήλωσα παλαιότερη προϋπηρεσία (2005), νόμιζα ότι θα την καταχωρήσουν από τον ΟΠΣΥΔ , με μπέρδεψε και η διατύπωση στο πεδίο 1, τέλος πάντων. Μπορώ να κάνω ένσταση, ή δεν έχει νόημα;
Καλησπέρα σε όλους! Εμένα δεν μου έχουν υπολογίσει καθόλου τα μόρια από την εκπαιδευτική προϋπηρεσία και τα τέκνα! Στον φάκελο του ΟΠΣΥΔ ωστόσο, φαίνονται κανονικά! Δεν "τραβήξανε" τα δεδομένα από εκεί; Να κάνω ένσταση ή δεν έχει νόημα;
Κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσετε να διαβάζετε και το κείμενο που συνοδεύει τον σύνδεσμο των πινάκων...