0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν το 2850 δεν έχει σίγουρο ροδο κ Κω τότε ζήτω που καηκαμε. Δική μου εκτίμηση είναι ότι τα 250 περίπου κενά δωδεκανησα- κυκλαδες-βορ Αιγαίο κ κρητη θα ξοδευτουν σε θέσεις μετά το 2800 ( κ προφανώς όσοι είναι πριν το 2800 κ επιλέγουν οικειοθελώς τα παραπάνω νησιά, τότε αφήνουν κενές θέσεις στα υπόλοιπα μέρη για τους υπόλοιπους). Η ησυχία που υπάρχει νομίζω ότι οφείλεται στην σχετική απογοητευση των φιλολόγων από την αρχική προσδοκία που δημιουργήθηκε από τα 560 κενά των μεταταξεων που κατέβηκαν στα 432 κ από το γεγονός ότι εξαφανίστηκε απρόσμενα η Αθήνα γεγονός που οδηγεί στην έξοδο των Αθηναίων προς την επαρχία. Κ τώρα καλείται κάθε φιλόλογος να " νησί κάνεις ή να μη νησί??" , όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε μια συναδελφος
Δηλ. ούτε με τους 432 (αρκετούς, ομολογώ) φετινούς διορισμούς είστε ευχαριστημένοι οι ΠΕ02;;Πώς να έδινε πάλι Αττική;;; Σκεφτείτε ότι τα έβγαλε πέρσι όλα τα οργανικά κενά η Κεραμέως, για "τα δικά της τα παιδιά", που τα διόρισε χαριστικώς & εκτός προγραμματισμού, στη γενική παιδεία. Ήρθαν και με μεταθέσεις οι διορισμένοι του 2021, οπότε... πού αλλού θα είχε οργανικά κενά παρά στα νησιά & τη νότια επαρχιακή Ελλάδα;;Όποιος θέλει διορισμό, δηλώνει τα πάντα και πηγαίνει. Όποιος δεν καίγεται, ίσως γιατί θα ξεβολευτεί αρκετά, ας περιμένει του χρόνου κι ό,τι βγει, όπως τύχει, με το δεδομένο πως θ' ανοίξουν οι πίνακες & θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Καλή επιτυχία σε όλους!
Δηλ θέλεις ν μου πεις ότι εσύ αν τυχόν δεν ήσουν διορισμένη θ έμπαινες αυτή την εποχή εδώ κ θα μας τραγούδαγες το χαρωπά τα δύο Μ χέρια τ χτυπώ?
Κι εγώ σε νησί πρωτοδιορίστηκα κι οι περιοχές που μάς είχαν δώσει τότε για διορισμό, χάλια ήταν, δύσκολες & μακρινές. Αλλά, επειδή ήθελα πολύ να διοριστώ κι επειδή το είχα προσπαθήσει πολύ, δήλωσα και πήγα, χωρίς να κλαίγομαι!Ομοίως, όποιος θέλει να διοριστεί & έχει κοπιάσει γι' αυτό, θα πάει οπουδήποτε. Αν, όμως, προτιμά την αναπλήρωση για τα επόμενα (Χ) χρόνια, Ok, ας κάνει αυτή την επιλογή με το όποιο ρίσκο! Οι καλές περιοχές κι η Αττική μαζί, έφυγαν πέρυσι, με τους διορισμούς που είχε τάξει η Κεραμέως στα δικά της παιδιά...! Έτσι έχουν τα πράγματα.
Καλησπέρα. Απο τα σχόλια που διαβάζω κι εγώ λένε για Μαξ στο 3200. Αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ευχαριστώ πολύ, δεν παύω να ελπίζω!Καλά αποτελέσματα σε όλους και σε όλες!
Οι περισσότεροι ειμαστε σε αυτή την κατάσταση. Εγώ όταν είδα τα κενά σκέφτηκα να μην κάνω αίτηση, έχω και ένα μωρό παιδί, αν χρειαστεί παιδίατρο τι θα κάνω στο νησί;
Επιμενεις σε συνεχομενα μηνυματα να το αναφερεις αυτο συναδελφε. Αυτο γινοταν ΠΑΝΤΑ. Η διαφορα επι γραπτου ΑΣΕΠ ηταν οτι ξερανε ολοι οτι διορισμοι θα γινουν 2 χρονιες. Μισοι διοριστεοι την 1η και αλλοι μισοι την 2η....Την 1η φουρνια βγαζανε παντα δυσκολες περιοχες και απομακρυσμενες για αυτο και πολλοι διοριστεοι τοτε υψηλοβαθμοι δηλωνανε την 2η χρονια να διοριστουν αφου τα κενα ηταν παντα καλυτερα. Η διαφορα στους 2 τελευταιους διορισμους ειναι φυσικα η υποχρεωτικη 2χρονη παραμονη . Αυτο ειναι και ηταν το σκανδαλο. Αλλα οχι ρουσφετολογικο σκανδαλο. Ειναι σκανδαλο γιατι πουθενα δημοσιος λειτουργος δεν καθεται 2 χρονια υποχρεωτικα. Οποτε μην αναφερεις συνεχως περι βολεμενων κ.τ.λ. Για αποδειξεις των παραπανω θα μπορουσες να ανατρεξεις σε ολες τις προσκλησεις διορισμων επι γραπτου απο 2000 εως το 2009. Παρατηρησε την 1η προσκληση και επειτα την 2η.Επισης επειδη σε παραπανω μηνυμα αναφερεις το εκτος προγραμματισμου να σου αναφερω οτι ο νομος 4589/2019 αναφερει οτι πινακες συντασσονται και εχουν ισχυ 3 ετων και απο εκει γινονται οι διορισμοι. Κανενας δεν μιλησε για 1 φουρνια μονο διορισμων. Φυσικα ολοι μας δεν πιστευαμε οτι εφτασε η στιγμη μετα απο τοσα χρονια (11 τον αριθμο) να γινονται και παλι στην εκπαιδευση , οπως σε ολο το αλλο δημοσιο γινοταν , διορισμοι καθε χρονο.
Ο,τι κάνουν και οι γονείς των παιδιών που κατοικούν στο νησί που θα διοριστείς…