0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υποχρεωτική η μονιμοποίηση, άρα και η αξιολόγηση, για τη μετάταξη πλέον.Υπάρχουν συνάδελφοι που χάνουν το δικαίωμα της μετάταξης!Αναμένουμε "απαντήσεις" από τους συνδικαλιστές.
Στις προϋποθέσεις αναφέρεται η συμπλήρωση της 5ετούς προϋπηρεσίας στον κλάδο διορισμού, συμπεριλαμβανόμενης ενδεχόμενης προϋπηρεσίας).Ποια στο καλό είναι η ενδεχόμενη προϋπηρεσία; Αναφέρεται στην προϋπηρεσία μέχρι 31-8;
Εννοεί ότι δεν είναι απαραίτητο τα 5 χρόνια να είναι ως μόνιμος. Μετράει κι ως αναπληρωτής (πάντα στον κλάδο διορισμού).
Καλησπέρα σε όλους/ες,Επανέρχομαι στο θέμα των μετατάξεων, καθώς συνέβη κάτι που μου προβλημάτισε σοβαρά. Οπως με έχουν διαβεβαιώσει κάποια μέλη του forum που εμπιστεύομαι απόλυτα, η 5ετία υπηρέτησης στον κλάδο διορισμού λογίζεται ως τις 31/8 όταν κάποιος προτίθεται να ζητήσει μετάταξη. Ωστόσο, συνάδελφος ΠΕ86 αιτήθηκε φέτος μετάταξη από την Ειδική στη Γενική και από τη Β/θμια στην Α/θμια και του την απέρριψαν, με τη δικαιολογία ότι στην εγκύκλιο αναφέρεται πως πρέπει να υπηρετήσει 5 χρόνια στην Ειδική Αγωγή από την ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ διορισμού του. Μάλιστα όταν ρώτησε πως είναι δυνατόν, τότε, να πήραν μετάθεση από την Ειδική Αγωγή στη Γενική άτομα που διορίστηκαν τον Αύγουστο του 2020 (όπως και ο ίδιος), η απάντησε που πήρε είναι πως στις μεταθέσεις ισχύει άλλο καθεστώς. Η απάντηση αυτή δόθηκε τόσο από τη ΔΙΔΕ όσο και από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου.Και ερωτώ σε αυτό το σημείο εγώ: τελικά τι ισχύει με την 5ετία στον κλάδο διορισμού; Με ενδιαφέρει άμεσα το ζήτημα καθώς θέλω να ζητήσω μετάταξη σε άλλον κλάδο του χρόνου, ωστόσο κλείνω την 5ετία τον Αύγουστο, όπως ο συνάδελφος του οποίου απορρίφθηκε η αίτηση.Οποιαδήποτε βοήθεια και πληροφορία καλοδεχούμενη!
Συνάδελφε, με τις μετατάξεις δεν ισχύει ότι ισχύει με τις αποσπάσεις και τις μεταθέσεις, που σημαίνει ότι η προϋπόθεση της 5ετίας πρέπει να συντρέχει κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης , δηλ τον Απρίλιο και όχι την 31η Αυγούστου. Νομίζω ότι οι απαντήσεις δίνονται στις σχετικές εγκυκλίους.