*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί και το 2024  (Αναγνώστηκε 1105733 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Katia36

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί και το 2024
« Απάντηση #3850 στις: Ιουλίου 09, 2024, 02:14:45 pm »
Ας δώσει κατι παραπανω σε πε70 και πε60. Δεν βγαίνουμε....
@patreas Μπορει να δώσει περισσότερες πιστώσεις και για πρωτοβαθμια ή ο συνολικός αριθμός "κλείδωσε";

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:21:02 »

Αποσυνδεδεμένος Galactica

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3851 στις: Ιουλίου 09, 2024, 02:41:44 pm »
Για να φτασει τον αριθμο 5000 στην

Αποσυνδεδεμένος EMERALD

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3852 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:11:50 pm »
Μία ερώτηση σχετικά με τους ΠΕ79. Πρώτα θα τρέξει ο πίνακας ειδικής, έπειτα τα όργανα και τέλος η γενική; Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει;
Νομίζω ναι, έτσι πρέπει να γινόταν τις προηγούμενες χρονιές. Με τη σειρά που ανέφερες.

Αποσυνδεδεμένος insanimus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3853 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:25:02 pm »
➡️ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

✅ ️Μετά από τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας (Π.Ε.Α.Δ.) με εκπρόσωπο του Α.Σ.Ε.Π. ενημερωθήκαμε πως οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 δεν είναι ακόμα έτοιμοι και υπολογίζεται πως θα σταλούν στο Υπουργείο Παιδείας την εβδομάδα μετά τον 15Αύγουστο, δηλ. κάπου ανάμεσα στις 19 με 23 Αυγούστου.

✅ ️Παρά τις επανειλημμένες αντιρρήσεις μας για αυτή την καθυστέρηση και τις αιτιολογημένες διατυπώσεις μας για τα προβλήματα που αυτή θα επιφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία δυνατότητα επίσπευσης των διαδικασιών ελέγχου των ενστάσεων.

✅️ Με βάση τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως οι διαδικασίες των μόνιμων διορισμών για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γενικής Αγωγής θα καθυστερήσουν. Το ίδιο ενδεχομένως θα συμβεί και για τις προσλήψεις των αναπληρωτών της Α' φάσης.

✅ ️Συνάδελφοι, βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Μεταφέρουμε τα αιτήματα των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ευελπιστούμε πως μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα βρίσκονται όλοι οι συνάδελφοι στα σχολεία τους, εφόσον το Υπουργείο Παιδείας ενδιαφέρεται πραγματικά για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας με εκπαιδευτικό προσωπικό!

Από το Δ.Σ.
#ΠΕΑΔ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:21:02 »

Αποσυνδεδεμένος insanimus

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3854 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:25:38 pm »
Α φάση μετά τις 15 Σεπτεμβρίου με αυτά τα δεδομένα

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3855 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:26:43 pm »
Α φάση μετά τις 15 Σεπτεμβρίου με αυτά τα δεδομένα
αυτο σιγουρο..μην πω και πιο αργα
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος Mr daskalos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3856 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:30:56 pm »
αυτο σιγουρο..μην πω και πιο αργα
Υπάρχει περίπτωση να βγουν και οι προσκλήσεις ταυτόχρονα; Δηλαδή μαζί με τους διορισμούς της Δευτεροβάθμιας, να βγάλει και για αναπληρωτές; Απλα, το σύστημα για αναπληρωτές εις αργήσει να τρέξει, γιατί πρέπει να μπουν μέσα και τα λειτουργικά κενά, οι μη αναλήψεις, άδειες κτλ. Μπάχαλο θα γίνει. Αποσπάσεις εντός πυσπε και πυσδε, μετά αναλήψεις υπηρεσίας νεοδιοριστων και μετά αναπληρωτές.

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3857 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:34:10 pm »
Εντάξει όλο αυτό δίνει την αίσθηση της προσυνεννόησης ανάμεσα στο υπουργείο και το ΑΣΕΠ. Μήπως απλά θέλουν να εξοικονομήσουν τους μισθούς του Αυγούστου για τους νεοδιόριστους και να πάνε με αυτό το άλλοθι πολύ πίσω και την α' φάση αναπληρωτών της δευτεροβάθμιας;

Δεν νομίζω πως θα μπορέσουν οι δευτεροβάθμιες να ανταποκριθούν σε αυτόν τον φόρτο εργασίας με τόσους παραπάνω διορισμούς και ειδικά με τις αλχημείες που θα γίνουν φέτος, δεν νομίζω να διακινδυνέψει το υπουργείο να ζητήσει κενά αναπληρωτών πριν όλοι οι νεοδιόριστοι ορκιστούν και δηλωθούν οι άδειες που θα πάρουν. Με λίγα λόγια βλέπω η α' φάση της δευτεροβάθμιας να γίνεται μαζί με τη β' φάση της πρωτοβάθμιας (πώς άλλωστε θα φτάσουν τα χρήματα για να διοριστουν αυτά τα επιπλέον 2.000+ άτομα).

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3858 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:37:52 pm »
Εντάξει όλο αυτό δίνει την αίσθηση της προσυνεννόησης ανάμεσα στο υπουργείο και το ΑΣΕΠ. Μήπως απλά θέλουν να εξοικονομήσουν τους μισθούς του Αυγούστου για τους νεοδιόριστους και να πάνε με αυτό το άλλοθι πολύ πίσω και την α' φάση αναπληρωτών της δευτεροβάθμιας;

Δεν νομίζω πως θα μπορέσουν οι δευτεροβάθμιες να ανταποκριθούν σε αυτόν τον φόρτο εργασίας με τόσους παραπάνω διορισμούς και ειδικά με τις αλχημείες που θα γίνουν φέτος, δεν νομίζω να διακινδυνέψει το υπουργείο να ζητήσει κενά αναπληρωτών πριν όλοι οι νεοδιόριστοι ορκιστούν και δηλωθούν οι άδειες που θα πάρουν. Με λίγα λόγια βλέπω η α' φάση της δευτεροβάθμιας να γίνεται μαζί με τη β' φάση της πρωτοβάθμιας (πώς άλλωστε θα φτάσουν τα χρήματα για να διοριστουν αυτά τα επιπλέον 2.000+ άτομα).
Συναδελφε από πού προκύπτει ότι η φάση αναπληρωτών για την Πρωτοβάθμια θα γίνει χωρίς την Δευτεροβάθμια; Εγώ πιστεύω και οι δύο βαθμίδες θα τρέξουν μαζί. Μέσα Σεπτεμβρίου. Και πρόσεξε, έχω και τον τίτλο: Μετά τους μόνιμους διορισμούς, όπου εγκαίρως καλύφθηκαν όλα τα κενά στα σχολεία, το Υπουργείο έρχεται στα μεσα Σεπτεμβρίου να καλύψει τα ελάχιστα κενά που απέμειναν, ώστε κανένα σχολείο να μην έχει έλλειψη σε εκπαιδευτικούς.

Αποσυνδεδεμένος firiki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3859 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:38:16 pm »

πολυ σωστη τοποθετηση..μαλλον παει για Οκτωβριο και μαλιστα οχι αρχες..ποτε να ολοκληρωθουν ολες οι διαδικασιες? Εξοικονομειται ετσι και μισθος των αναπκηρωτων της α φασης προφανως
ΠΕ02

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3860 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:40:57 pm »
Σας έχω και μια ανακοίνωση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ     Ο Σύλλογός μας Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ συμμετείχε σε παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα Τριτη 9/7 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ της Αττικής, ενάντια στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και οι οποιες προβλέπονται στο νομοσχέδιο «σφαγείο» για το «Ανοιχτό σχολείο» που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη

Αποσυνδεδεμένος anaplirotis111

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3861 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:43:25 pm »
ΞΕΦΤΙΛΑ

Να σας θυμίσω ότι βρισκόμαστε στη χωρα που ηγείται της 4ης βιομηχανικής επανάστασης (εδω δε γελαμε,κλαιμε) και συζηταμε αδιανοητα πραγματα.
Γιατί τι πιο παραλογο, απο τα σχολεία να ανοίξουν με ολους τους εκπαιδευτικούς που απαιτούνται απο την αρχη και αυτοι οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίζονται ως άνθρωποι και οχι αναλώσιμα ανταλλακτικά...;

Αποσυνδεδεμένος neossos

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3862 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:43:35 pm »
Συναδελφε από πού προκύπτει ότι η φάση αναπληρωτών για την Πρωτοβάθμια θα γίνει χωρίς την Δευτεροβάθμια; Εγώ πιστεύω και οι δύο βαθμίδες θα τρέξουν μαζί. Μέσα Σεπτεμβρίου. Και πρόσεξε, έχω και τον τίτλο: Μετά τους μόνιμους διορισμούς, όπου εγκαίρως καλύφθηκαν όλα τα κενά στα σχολεία, το Υπουργείο έρχεται στα μεσα Σεπτεμβρίου να καλύψει τα ελάχιστα κενά που απέμειναν, ώστε κανένα σχολείο να μην έχει έλλειψη σε εκπαιδευτικούς.

Αν δεν τους πειράζει να υπάρχουν κλειστά ολιγοθέσια δημοτικά και νηπιαγωγεία και εκατοντάδες τάξεις χωρίς δάσκαλο στις 11/9 ΟΚ. Αλλά δεν νομίζω να φτάσουν σε αυτό το σημείο, θα υπάρχουν ήδη οι αντιδράσεις από τους υποβιβασμούς και δεν νομίζω να θέλουν να έρθουν σε τόσο μεγάλη αντιπαράθεση με τους γονείς. Απλά η α' φάση αναπληρωτών πιθανόν να εμπεριέχει μόνο ειδική αγωγή, ΠΕ60 και ΠΕ70.

Αποσυνδεδεμένος Didaktoris

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3863 στις: Ιουλίου 09, 2024, 03:45:26 pm »
Σας έχω και μια ανακοίνωση:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ  ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ     Ο Σύλλογός μας Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ συμμετείχε σε παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα Τριτη 9/7 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ της Αττικής, ενάντια στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και οι οποιες προβλέπονται στο νομοσχέδιο «σφαγείο» για το «Ανοιχτό σχολείο» που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182526
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)