0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να φτασει τον αριθμο 5000 στην
Μία ερώτηση σχετικά με τους ΠΕ79. Πρώτα θα τρέξει ο πίνακας ειδικής, έπειτα τα όργανα και τέλος η γενική; Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει;
Α φάση μετά τις 15 Σεπτεμβρίου με αυτά τα δεδομένα
αυτο σιγουρο..μην πω και πιο αργα
Εντάξει όλο αυτό δίνει την αίσθηση της προσυνεννόησης ανάμεσα στο υπουργείο και το ΑΣΕΠ. Μήπως απλά θέλουν να εξοικονομήσουν τους μισθούς του Αυγούστου για τους νεοδιόριστους και να πάνε με αυτό το άλλοθι πολύ πίσω και την α' φάση αναπληρωτών της δευτεροβάθμιας; Δεν νομίζω πως θα μπορέσουν οι δευτεροβάθμιες να ανταποκριθούν σε αυτόν τον φόρτο εργασίας με τόσους παραπάνω διορισμούς και ειδικά με τις αλχημείες που θα γίνουν φέτος, δεν νομίζω να διακινδυνέψει το υπουργείο να ζητήσει κενά αναπληρωτών πριν όλοι οι νεοδιόριστοι ορκιστούν και δηλωθούν οι άδειες που θα πάρουν. Με λίγα λόγια βλέπω η α' φάση της δευτεροβάθμιας να γίνεται μαζί με τη β' φάση της πρωτοβάθμιας (πώς άλλωστε θα φτάσουν τα χρήματα για να διοριστουν αυτά τα επιπλέον 2.000+ άτομα).
Συναδελφε από πού προκύπτει ότι η φάση αναπληρωτών για την Πρωτοβάθμια θα γίνει χωρίς την Δευτεροβάθμια; Εγώ πιστεύω και οι δύο βαθμίδες θα τρέξουν μαζί. Μέσα Σεπτεμβρίου. Και πρόσεξε, έχω και τον τίτλο: Μετά τους μόνιμους διορισμούς, όπου εγκαίρως καλύφθηκαν όλα τα κενά στα σχολεία, το Υπουργείο έρχεται στα μεσα Σεπτεμβρίου να καλύψει τα ελάχιστα κενά που απέμειναν, ώστε κανένα σχολείο να μην έχει έλλειψη σε εκπαιδευτικούς.
Σας έχω και μια ανακοίνωση: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΤΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Ο Σύλλογός μας Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ συμμετείχε σε παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν σήμερα Τριτη 9/7 Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΕΛΜΕ της Αττικής, ενάντια στις καταργήσεις και συγχωνεύσεις τμημάτων και οι οποιες προβλέπονται στο νομοσχέδιο «σφαγείο» για το «Ανοιχτό σχολείο» που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση στη