0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μετά από όλα αυτά ούτε που θα το σκεφτόμουν να προβάλλω ταινία. Δεν ξέρω ξανασκέψου το.
Συμφωνώ απόλυτα. Όσον αφορά στη δασκάλα, εκτός από την εμπιστοσύνη που έδωσε και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί λάθος αλλά αφέλεια, έχει κάνει λάθος σε πιο σημαντικά πράγματα. Δεν μπόρεσε να διαχωρίσει τις οδηγίες με τις ανάγκες των παιδιών της τάξης της και να προβλέψει πιθανά προβλήματα. Έχω παιδί σε αυτή την ηλικία και θα σκεφτόμουν κι εγώ πως το παράκανε, ενώ δεν είμαι καθόλου συντηρητική. Απλά έχω συναίσθηση και της ηλικίας των παιδιών και των πεποιθήσεων των γονιών. Είναι μια ταινία που δεν μπορεί ο γονιός να δει χωρίς κωδικό για να ξέρει και να δώσει την έγκρισή του, το όνομά της δεν είναι και το καλύτερο για συνειρμούς στο τι δείχνει τελικά και είναι πολύ παραπάνω από όσα χρειάζεται ένα παιδάκι 8-9 ετών και μάλιστα χωρίς συζήτηση πριν και μετά. Λογικά φαντάζεται κάποιος πως θα έχει προβλήματα. Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν είμαστε ψυχολόγοι ή σεξολόγοι, έχουμε χάσει την μπάλα για το τι δουλειά κάνουμε και νομίζουμε πως τα ξέρουμε όλα. Θα μου πεις εδώ καθηγητές ξένων γλωσσών σύμφωνα με το υπουργείο έχουν αδιαμφισβήτητη κλίση στην ιστορία. Στην Ιστορία, ένα μάθημα από τα πλέον σημαντικά του σχολικού προγράμματος...
Οι ταινίες που επιτρέπεται να προβληθούν στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος πλέον είναι μόνο όσες υπάρχουν στο Cinedu ή και όσες είχαν συμπεριληφθεί σε επίσημους καταλόγους του Υπουργείου (πχ https://edu.klimaka.gr/drasthriothtes/genika/779-egkekrimena-kinhmatografika-erga-gia-mathhtes); Στο Cinedu έχει πάρα πολύ λίγες, ενώ στους καταλόγους η ποικιλία είναι σχετικά σημαντική.
@vama, είδα τυχαία το προφίλ σου σήμερα και συμπέρανα πως μάλλον είσαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών. Αν το ήξερα, δεν θα έκανα ποτέ το σχόλιο με την Ιστορία, σε καμία περίπτωση δεν ήταν για όλους γενικά και φυσικά δεν ήταν κακοπροαίρετο για σένα.