0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως θέλουν και καμία καταγγελία σε καθηγητη για βαθμό που θεωρούν ότι στέρησε από το παιδί τους κάποια διάκριση;
Αν ήταν θέμα αδικίας, δεν θα μιλούσαν οι γονείς όταν δόθηκαν οι βαθμοί των τετραμήνων; Αν θεωρούσαν πως υπήρξε αδικία στα γραπτά δεν θα ζητούσαν αναβαθμολόγηση; Αν δεν είναι θέμα περιέργειας ουσιαστικά για το πώς τα πήγαν οι συμμαθητές του στο τμήμα, δεν μπορώ να βρω τίποτα λογικό σε αυτή την κίνηση. Για τα βραβεία τώρα, τι να πω; δεν νομίζω αλλά και τι νόημα θα είχε; θα αλλάζαμε βαθμούς μέχρι του χρόνου ή δεν θα δίναμε βραβείο σε δικαιούχο;
Όλο και περισσότεροι γονείς τα τελευταία χρόνια μεταγράφουν τα παιδιά τους απ' το δημόσιο σχολειό στο ιδιωτικό ή είναι η ιδέα μου;
Το είχες υποψιαστεί παρόλο που δεν είναι σύννομο κάτι τέτοιο. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνει πάντως αν υπάρξει όντως θεσμοθέτηση υπολογισμού των βαθμών της Α, Β και Γ Λυκείου για την εισαγωγή των υποψηφίων στα ΑΕΙ, έτσι όπως έχουν τα πράγματα πλέον στα Γυμνάσια.
Στην περιοχή μου συμβαίνει συχνά, αλλά συνοδεύεται από μετάθεση των γονέων που δεν είναι ντόπιοι. Τώρα τελευταία όμως είναι σύνηθες ένα άλλο φαινόμενο: φεύγουν από Γυμνάσιο σε άλλο Γυμνάσιο με κριτήριο τις υψηλότερες βαθμολογίες στα τετράμηνα και την ευκολία των θεμάτων των εξετάσεων (δηλ σε άλλα σχολεία δίνεται προφορικά διαφορετική ύλη από την γραπτή όπως καταλαβαίνω, με αποτέλεσμα υψηλότερα ποσοστά αριστούχων και υψηλότερες βαθμολογίες).