0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρκεί να μην έχεις κάνει οριστική υποβολή. Οριστική σημαίνει οριστική. Κι όπως γράφει ο Μαγιολαδίτης στο Facebook, εδώ δεν είναι σαν τον ΑΣΕΠ. Δε μπορείς να την καταργήσεις και να κάνεις νέα.
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.Είμαι ΠΕ02 και η θέση μου στον πίνακα της γενικής είναι στο 4100. Με δηλωμένη όλη την Ελλάδα πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να προσληφθώ ως αναπληρώτρια σε κάποια φάση;
παρατηρώ οτι γραφετε αρκετοί πως φέτος δεν έκανε πολλούς διορισμούς και ο αριθμός στους φιλολόγους δε θα κατεβεί όπως περυσι, αυτό δε σημαίνει οτι θα παρει περισσότερους αναπληρωτές; δηλαδή τα κενα στα σχολεία πως θα καλυφθούν;
Δεν θα κατεβει όπως πέρσι γιατι στον περσινό πίνακα υπήρχαν μεσα οι διορισμένοι 3 ετών... περίπου 2000+ άτομα . Στον τωρινό πίνακα υπάρχουν μόνο οι 430 που διορίστηκαν φέτος. Κάθε χρονο -αυτονόητο είναι(εφόσον υπάρχουν τα χρήματα κ η πολιτική βούληση)- ο πίνακας θα κατεβαίνει και πιο πολύ.
Έχουμε πίνακα με τη σειρά τελευταίου αναπληρωτή ανά περιοχή πε70;
Καλησπέρα! & Παρακαλώ, έχετε λίγη υπομονή με την απορία μου…Μελετώ τις προσλήψεις ΠΕ02 Γενικής, κατά την περσινή Α' φάση, στο Κιλκίς: προσελήφθησαν 28 φιλόλογοι (ο τελευταίος ήταν το 4614 στους πίνακες του ΑΣΕΠ της 2ΓΕ 2019, με 57,43 μόρια), εκ των οποίων, τώρα, οι 4 έχουν διοριστεί και άλλοι 4 είναι πλέον κάτω από εμένα στους καινούργιους πίνακες. Σε αυτούς τους πίνακες της 2ΓΕ 2023, βρίσκομαι περί το 2.540 + ΑΣΕΠ / 2.145 + εκκαθαρισμένους.Άραγε, έχω ελπίδες για την πρώτη φάση στο Κιλκίς;Ξέρω, βέβαια, ότι μαζί με εμένα ανέβηκαν και άλλοι… 2.539 +, αλλά η ελπίδα μου επιμένει να διατηρείται ζωντανή, καθώς παρατηρώ ότι στον πίνακα της Γενικής, γύρω στους 870 πάνω από εμένα είναι και στον πίνακα της Ειδικής, σε ανώτερη θέση, κατά κανόνα, απ' αυτήν που καταλαμβάνουν στον πρώτο πίνακα, οπότε είναι πιθανόν να τους "απορροφήσει" η Ειδική, αφού εκείνες οι αιτήσεις / τοποθετήσεις έχουν προτεραιότητα.Σημειωτέον δε ότι πέρυσι στην Α' φάση συνολικά προσελήφθησαν 1413 φιλόλογοι στη Γενική, και 869 στην Ειδική. (Επίσης, περί τους 170 πάνω από εμένα στον πίνακα της Γενικής, έχουν διπλό πτυχίο, αν και όχι οπωσδήποτε καλύτερη θέση στους πίνακες των δεύτερων ειδικοτήτων, ενώ δεν ξέρω και πόσες προσλήψεις γίνονται σε εκείνες τις ειδικότητες…)Το λοιπόν, έχω ελπίδες για το Κιλκίς ή, όπως πολύ φοβάμαι, όλοι οι παραπάνω υπολογισμοί δεν είναι παρά ευσεβείς πόθοι;Ευχαριστώ για την υπομονή σας!