0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας! Μηπως γνωρίζει κανείς πότε θα βγουν τα κενα για τις μεταθέσεις; Ενδιαφέρομαι για αυτά της Α Αθηνών (κλάδος ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ)
Εγώ μετατέθηκα σε μία περιοχή που είναι παραμεθόριος και θα δικαιούμαι κάποιο επίδομα. Πώς θα υπολογίζεται αυτή η διαφορά στο μισθό μου, αφού θα πληρώνομαι από το παλιό σχολείο;
Εγώ δεν έχω καταλάβει πως γίνονται τελικά οι περιβόητες μεταθέσεις.Η ξαδέρφη μου είναι ένα χρόνο διορισμένη σε δυσπρόσιτο σχολείο και δεν πήρε την μετάθεση που ήθελε παρόλο που η βάση της μετάθεσης είναι γύρω στο 7 στην περιοχή που θέλει να πάει.Τι σημαίνει βάση μετάθεσης 7 τελικά;
Στα δυσπρόσιτα δεν μπορείς να φύγεις αν δεν κάνεις οπωσδήποτε δύο χρονια
Το ρεζουμέ είναι πως δεν υπάρχει κατανομή με βάση κάποια λογική (εκτός απο αυτήν της εξυπηρέτησης "ημετέρων").Και για να γίνω πιό συγκεκριμένος σε κάτι άλλο αλλά σχετικό γενικότερα με τα κενά των διευθύνσεων:Στο Γυμνάσιο Αγ. Ευστρατίου με Λ.Τ. (το μόνο σχολείο της Δ' Λέσβου) υπηρετούν 11 συνάδελφοι.Μισθοδοτούνται (και παίρνουν τα 12+2 μόρια) περίπου 50...Απο το σχολείο αυτό έφυγαν με μετάθεση 2 συνάδελφοιΠόσα κενά θα έπρεπε να έχει αυτή η σχολική μονάδα;Στο σχολείο αυτό λοιπόν πήραν μετάθεση 16 συνάδελφοι!!!!Και σίγουρα άλλοι τόσοι (ίσως και περισσότεροι) θα διοριστούν το καλοκαίρι.Ειλικρινά θέλω να δω πόσοι απο αυτούς θα διδάξουν στο σχολείο αυτό.Έτσι, για να καταλάβουμε πως κάποιοι συνάδελφοι μαζεύουν μόρια...
Για την απόσπαση σε υπουργείο, ΟΕΕΚ και αλλες υπηρησίες, όπου και παρεπιπτόντως παίρνεις τα μόρια της οργανικής, κάνεισ μόνος σου αίτηση απόσπασης...