0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα περί διδασκόντων την πληροφορική με βασικό πτυχίο μαθηματικών ή φυσικής, και για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα, να μια ενδιαφέρουσα λίστα, θα τους θέλαμε αυτούς να διδάσκουν στα σχολεία μας άραγε; Donald Knuth: bachelor's degree and master's degree in mathematics,Ph.D. in mathematicsNiklaus Wirth: degree in Electronics Engineering, Ph.D.in EECSEdsger Dijkstra: Dijkstra studied theoretical physics at the University of LeidenAndrew S. Tanenbaum: bachelor's degree in Physics, doctorate in physicsBrian Kernighan:Bachelor's degree in Engineering Physics Ph.D. in electrical engineeringDennis Ritchie:degrees in physics and applied mathematics
Ok δεκτόν απλά επειδή το 100% των μηνυμάτων σου περιέχει τον «ΣΤΕΜΠ» και το 70% περιέχει link προς το site του ΣΤΕΜΠ, βγαίνει το εύλογο συμπέρασμα ότι εκπροσωπείς τον ΣΤΕΜΠ. Αφού λοιπόν λες ότι δεν τον εκπροσωπείς, ΟΚ δεκτόν.
Δηλαδή το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το ΥΠΕΠΘ είναι αφελείς που πήραν την απόφαση αυτή. Μπορεί, το ΣτΕ θα κρίνει.
Μπορεί να είναι διδακτορικό, μπορεί Μεταπτυχιακό, οτιδήποτε! Δηλαδή δεν έχουν γνώσεις Πληροφορικής αυτοί με μεταπτυχιακά στην Πληροφορική;
Το ΠΔ268 δεν κάνει τους αποφοίτους των νέων σχολών πληροφορικούς, απλά τους δίνει το δικαίωμα να διδάσκουν το γνωστικό αυτό αντικείμενο στα σχολεία. Η ιδιότητα του πληροφορικού δεν εξαντλείται στην δυνατότητα διδαχής αυτού του γνωστικού αντικειμένου στα σχολεία αλλά επεκτείνεται και σε άλλους χώρους, στους οποίους δεν θα μπορούσαν να ενταχθούν οι απόφοιτοι του τμήματος Αυτοματισμού, όπως αντίστοιχα με τη δυνατότητα που δίνεται στους μηχανικούς Αυτοματισμού να διδάξουν στα σχολεία πληροφορική όπως και οι πληροφορικάριοι, δεν σημαίνει ότι και αυτοί εξομοιώνονται με τους Αυτοματιστές, αφού δεν κατέχουν ειδικά θέματα (πχ αυτοματισμούς, κλπ) στα οποία μόνο οι Αυτοματιστές είναι αρμόδιοι. Όπως και οι Φυσικοί που διδάσκουν Μαθηματικά, δεν είναι Μαθηματικοί αλλά έχουν επαρκείς γνώσεις για να διδάξουν σε Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.[/i]
Εμένα πάντως μου αφαίρεσαν τα μόρια που είχα από 3/12/05 έως 23-12-05
Εμένα πάντως μου αφαίρεσαν τα μόρια που είχα από 3/12/05 έως 23-12-05 επειδή η σχολή μου δεν άνηκε ακόμα στις σχολές που μπορούννα διδάξουν πληροφορική στα δημόσια σχολεία.Και αφού ήταν έτσι τα πράγματα γιατί με προσέλαβαν απο΄την αρχή;
Sorry παιδιά για το 2004 ήταν, μη βαράτε!!!!! Γράψτε λάθος.