PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ
Κλάδος ΠΕ06 Αγγλικής γλώσσας
(Συντονιστής:
MARKOS
)
ΠΕ06 Διάθεση σε νηπιαγωγείο
Τελευταία νέα
Προσλήψεις 40 εκπαιδευτικών Β' βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Ψηφιακό Φροντιστήριο, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το διδακτικό έτος 2024-2025
Αποσπάσεις, ανακλήσεις και τροποιήσεις σε ΚΕΔΑΣΥ και ΣΜΕΑΕ και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ
Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Ββάθμιας Εκπαίδευσης σε Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία Δ.Ε. για το σχ. έτος 2024-2025
Πρόσληψη εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ01 (για το μάθημα της εικονογραφίας), ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04.01, ΠΕ04.02, ΠΕ04.04, ΠΕ06, ΠΕ07, ΠΕ11, ΠΕ79.01, ΠΕ86
Αποσπάσεις και ανάκληση απόσπασης Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) για το 2024-2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΠΕ06 Διάθεση σε νηπιαγωγείο (Αναγνώστηκε 2161 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
vama
Έμπειρο μέλος
Απ: ΠΕ06 Διάθεση σε νηπιαγωγείο
«
Απάντηση #14 στις:
Σεπτέμβριος 29, 2023, 12:05:49 πμ »
Tweet
Δεν ξέρω πώς υπογράφεται .Δεν γνωρίζω το νόμο να είμαι ειλικρινής. Δεν με αφορά άμεσα και δεν έχω ασχοληθεί. Πάντως στα συγκεκριμένα χωριά δεν γίνεται αλλιώς. Μιλάμε για 1 και 1μιση ώρα σε ορεινό δρόμο. Είναι ή αυτό ή καθόλου. Δύο φορές δεν γίνεται να πάει κανείς. Για να πας ,να κάνεις 2 ώρες μάθημα (1δημοτικό+1 νηπιαγωγείο) και να γυρίσεις έχει φτάσει μεσημέρι. Αν κάνεις και δεύτερη μέρα μέσα στη εβδομάδα το ίδιο,οι 3 ημέρες που απομένουν δεν αρκούν για να κάνεις τις υπόλοιπες ώρες . Οπότε ίσως υπάρχει κάποια εξαίρεση; Είναι στη διακριτική ευχέρεια του προϊσταμένου να κάνει "τα στραβά μάτια"; Δεν ξέρω. Για αυτό είπα στη Schoolikui να ρωτήσει μήπως μπορεί να πάει 1 ημέρα.
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
2
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Αδιόριστοι Εκπαιδευτικοί
Πίνακες αναπληρωτών - Εξετάσεις ΑΣΕΠ