0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά καλησπέρα,είμαι ΠΕ02, έχω λίγο μπερδευτεί για το χθεσινό στη Γενική.1)Αυτούς που πήρε χθες στη Γενική ήταν για τη Γ' Φάση; Αν ήταν για τη Β', γνωρίζουμε αν στη Γ' θα ξαναπάρει φιλολόγους για Γενική;2) Επίσης γνωρίζει κανείς βάσει των αριθμών για Ειδική, πόσους ΠΕ02 θα πάρει περίπου στη Γ' Φάση;Κάποιος που γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει.
Δεν έχει σημασία ποια φάση είναι.Πάντα θα παίρνει φιλολόγους σε κάθε φάση μέχρι και τον Μάρτιο, είτε κανονική είτε με ειδική πρόσκληση.Για την επόμενη φάση πρέπει να μαζευτούν πάλι τα κενά από τις ΔΔΕ για να έχουμε σαφή εικόνα. Υπομονή σε 3 εβδομάδες περίπου θα ξαναπάρει...Υπάρχει νήμα για Δ' Φάση πλέον, μπορείτε να το παρακολουθείτε!
Άρα την άλλη Παρασκευή δεν θα παρει για ειδική ΠΕ02? Πάμε αμέσως Δ φάση?
παιδιά πάντως φέτος αν και είμαι από τους πρώτους που διαμαρτύρομαι με το υπουργείο παιδείας ως πε02 μιλώ οι προσλήψεις οι φετινές είναι καλύτερες από πέρσι, είχαν πάρει α και β φάση γενική και ειδική και μετά ειδική πήραν 21/2 11 άτομα και 23/3 49 μόνο και τέλος. επομένως φέτος πέρα απο το γεγονός ότι δε βγαίνει σωστή πληροφορία και μας τρελαίνουν παίρνουν στον κλάδο μας περισσότερους, μέχρι τώρα τουλάχιστον