0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τα οργανικά κενά των δδε..ούτε λόγος και σήμερα..
Ποτέ δεν ανακοινώνονται τα οργανικά κενά την περίοδο των αιτήσεων για μετάθεση. Αυτά δεν είναι ακόμα γνωστά, επειδή υπολογίζονται μετά τις δηλώσεις παραίτησης για συνταξιοδότηση τον Φεβρουάριο.
Αυτά που δεν έχουν καλυφθεί ομως με προηγούμενους διορισμούς δε θα πρεπε να ανακοινώνονται;
Άρα και στο mydocs και protocol(υπουργείο ) αλλά και στη διδε;
Καλησπέρα σας παιδιά,θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει.Στην αίτηση μετάθεσης θα βάλω το κεπα τουσυζύγου. Θα γράψω τον αριθμό επιτροπήςκαι τον ΑΜκεπα. Μετά θα πρέπει αυτό το χαρτί να το στείλωκάπου; ή είμαι οκ;Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλσηπέρα σε όλουςΘα ηθελα να ρωτήσω το εξης. Διορίστηκα το 2021, είμαι ειδική κατηγορία και πήρα απόσπαση σε άλλο ΠΥΣΔΕ από τον πρώτο χρόνο χωρίς να υπηρετήσω καθόλου την οργανική μου.Δεν έχω δικαίωμα να κάνω αίτηση για μετάθεση;ο νόμος αναφέρεται σε υποχρεωτική διετία νεοδιόριστων και η διετία έχει παρέλθει. Δεν θεωρούμαι πια νεοδιόριστος
φίλε g.t ευχαριστώ για τις επισημάνσεις σου. Όντως, στη διεύθυνση οργανικής θέσης, αναγράφεται η ΔΔΕ. Παρόλα αυτά στο μητρώο γράφει οτι δεν έχει συμπληρωθεί η τρέχουσα υπηρέτηση (δεν έχει συμπληρωθεί η φετινή προϋπηρεσία στις υπηρετήσεις) και όταν πηγαίνω για αποθήκευση μου λέει οτι δεν είναι συμπληρωμένη η οργανική μου θέση.οπως βλεπω στο εγχειριδιο αιτησεων μεταθεσηςhttps://teachers.minedu.gov.gr/Content/HelpCenter/User%20manual%20Metatheseis%20Aitiseis%20-%20%CE%95%CE%95%CE%A0%20%CE%95%CE%92%CE%A0.pdfγραφει οτι " ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν η τρέχουσα υπηρέτηση δεν έχει καταχωριστεί στην ενότητα ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ μπορείτε να υποβάλετε αίτηση μετάθεσης. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποστείλετε αίτημα στη Διεύθυνση ή το ΚΕΔΔΥ σας ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία".Επομενως θα διροθωθει εντος των ημερων αφου αυτες τις μερες θα ολοκληρωσουν την καταχωρηση των υπηρετησεων.Όσο για εντοπιότητα, δεν υπάρχει στην αίτηση αντίστοιχο πεδίο...ξεκινάει με παιδιά και μετά, εργασία συζύγου, ειδική κατηγορία, κατά προτεραιότητα, παρατηρήσεις και προτιμήσεις.μηπως εισαι νεοδιοριστος 23? ισως ο αρμοδιος υπαλληλος να μην καταχωρεισαι ακομα τα στοιχεια απο το πιστοποιητικο οικογ καταστασης. Παντως σημερα το πρωι γυρω στις 11 ελειπε απο το πεδιο των αιτησεων η επιλογη ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ
Eυχαριστω g.tΟι πίνακες με τα δικαιολογητικά για τα διαπολιτισμικά τι είναι πάλι;