oinolatris και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα να αναφερθώ στις ειδικές κατηγορίες,μιας κι έχω συνάδελφο στην κατηγορία αυτή.Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν είναι δα και τόσοι πολλοί.Επίσης όταν κάποιος έχει μεγάλα προβλήματα υγείας,καλά κάνει και παίρνει μετάθεση. Την υγειά μας να έχουμεκι ας παίρνουν οι άνθρωποι μετάθεση να βρισκονταικοντά στα νοσοκομεία και να έχουν την περίθαλψηπου τους πρέπει.Πρώτα από όλα να είμαστε Άνθρωποι.Καλό μεσημέρι!!!
Δυστυχως πρωτοβαθμια ειμαι.. καποια στιγμη θα ζητησω μεταταξη ομως! .. ειμαι απο τις "κοινες" ειδικοτητες ..Το εχω σαν plan b .. Θα έχει νόημα η αίτηση θεραπειας εφόσον έπραξε τότε έτσι το κυσπε? Επίσης υπάρχει κάποιος π βοηθάει?
Καλησπέρα. Μετά και τις αμοιβαίες μεταθέσεις θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις των νεοδιόριστων του 2023 για οριστική τοποθέτηση;
Αν και η νομοθεσια λεει οτι "Τα περιφερειακά υπηρεσιακά συμβούλια συνεδριάζουν το αργότερο μέχρι τέλος Απριλίου και αποφασίζουν για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών με την εξής σειρά:• α) Μεταθέσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών των ειδικών κατηγοριών τουάρθρου 14.• β) Μεταθέσεις και τοποθετήσεις όλων των άλλων εκπαιδευτικών"τελικα καθε διευθυνση ακολουθει το δικο της χρονοδιαγραμμα και το οποιο συνηθως δεν τηρει την προθεσμια που αναφερει η σχετικη νομθεσια. Ετσι παρατηρειται το φαινομενο σε καθε διευθυνση να ολοκληρωνονται οι εσωτερικες υπηρεσ μεταβολές, πολυ αργοτερα απο το τελος απριλη, Ομως η ευθυνη για το οτι ξεπερνιεται ο απριλης για την ολοκληρωση αυτων των διαδικασιων, βαραινει το υπουργειο που καθυστερει την αποφαση των μεταθεσεων. Αυτο θα συμβει και φετος γιατι οι αιτησεις για αμοιβαιες τελειωνουν 11/4 και για να ολοκληρωθουν οι εσωτ υπηρ μεταβολες απαιτουνται γυρω στις 40 μερες. Συμπερασμα: γυρω στις 15 απριλη, το νωρίτερο, πιστευω οτι θα ξεκινησουν οι κρισεις υπεραριθμων και μετα απο 15 μερες θα επρεπε να μπουμε στις δηλωσεις νεοδιοριστων για οριστικη τοποθετηση, Ομως λογω πασχα ισως να γινει αυτο μετα τις 10 μαη
Πέρυσι σε κάποιες διευθύνσεις οι οριστικές τοποθετήσεις έγιναν ακριβώς μετά τις αμοιβαίες μεταθέσεις. Περίπου τον Απρίλιο. Εγώ πιστεύω θα γίνουν οι αμοιβαίες και άμεσα θα ξεκινήσουν οι δηλώσεις για οριστικές τοποθετήσεις των νεοδιόριστων του 2023. Οι υπεράριθμοι ακολουθούν μετά, αμέσως μετά οι αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ και οι βελτιώσεις και τέλος γύρω στον Αύγουστο οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Κάνω λάθος;
Kαλημέρα! Σε κάποιες διευθύνσεις έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για τους οργανικά υπεράριθμους. Μετά, συνήθως, βγαίνει ανακοίνωση για υποβολή αιτήσεων για οργανικές τοποθετήσεις/αιτήσεις βελτίωσης θέσης; Ευχαριστώ.
Η διεύθυνση που με ενδιαφέρει για μετάθεση, έβγαλε φέτος ένα οργανικό κενό της ειδικότητας μου, ΠΕ04.05, το οποίο όμως δεν καλύφθηκε και θα δοθεί για διορισμούς το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που το κενό αυτό δεν καλυφθεί ούτε τότε,υπάρχει περίπτωση να ΜΗΝ δοθεί στις μεταθέσεις του χρόνου;Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σας, οι εκπαιδευτικοί που είναι ειδική κατηγορία, όταν αλλάζουν σχολείο με βελτίωση θέσης εντός νομού, υποχρεούνται να υπηρετήσουν στο νέο σχολείο 1 χρόνο ή απαλλάσσονται από την υποχρέωση;