0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο/η τελευταίος/α εκπαιδευτικός που αναλαμβάνει υπηρεσία, θεωρείται ο/η τελευταίος/α που τοποθετηθηκε στη σχολική μονάδα.
Όχι βέβαια. Από τους εκπαιδευτικούς που τοποθετούνται την ίδια σχολική χρονιά, τελευταίος θεωρείται αυτός με τα λιγότερα μόρια.
Καλημερα συνάδελφοι !Φετος πήρα μετάθεση για το μέρος μου και τοποθετήθηκα οργανικά σε ένα σχολείο με έναν ακόμη συνάδελφο ..μέχρι τον Αύγουστο θα είμαι σε άδεια λοχείας και από Σεπτέμβρη σε ανατροφής. Ένας από τους δυο μας θα βγει υπεράριθμος (εγω ήμουν πάνω από τον συνάδελφο ατη λίστα βάσει μορίων).Μου είπαν πως θα βγει ο τελευταίος που τοποθετήθηκε ,η απορία μου είναι ποιος είναι ο τελευταίος ,ο συνάδελφος που ήταν μετά από μένα στα μορια ή εγω που θα αναλάβω υπηρεσία μετά τις άδειες του χρόνου;;;(ή θα αναλάβω κ εγω 21/6 παρόλο που θα είμαι σε άδεια λοχείας;)
Προφανώς εάν τοποθετούνται την ίδια σχολική χρονιά, τελευταίος είναι όποιος/α έχει λιγότερα μόρια. Αλλιώς ισχύει όποιος/α ανέλαβε τελευταία υπηρεσία.
Έχετε δίκαιο, προέχει το μωράκι μου αυτή τη στιγμή και όταν γυρίσουμε βλέπουμε!Απλα δεν ήξερα πώς πάει το πράγμα με τους υπεράριθμους αλλα έχει λογική και η σημασια της πράξης του πυσπε !!αλλιως χάνει το νόημα της καο η οριστική τοποθέτηση!Μηπως επειδή ανήκω σε ειδική κατηγορία δεν πρέπει να με απασχολεί η υπεράριθμοα ή δεν έχει σχέση ;