0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
"οριακά" με την έννοια ότι το Τρίτο εξάμηνο θα λήξει τέλη Φεβρουαρίου π.χ., περίπου δηλαδή όταν θα λήγει και προθεσμία να μπουν τα νέα προσόντα? (αν δεν αλλάξει επαναλαμβάνω το σύστημα)
Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις σας!! Νομίζω έχω αρχίσει να μπαίνω στο πνεύμα και να καταλαβαίνω πως δουλεύει το όλο σύστημα. Σαν συμπέρασμα καταλαβαίνω από όσα γράφτηκαν ότι όποιες δομές κι αν δηλώσω είτε γενικής είτε ειδικής σε περίπτωση ανοίγματος πινάκων ακόμη κι αν αυτοί είναι επικουρικοί και όχι κύριοι και τύχει να προσληφθώ και δεν αναλάβω υπηρεσία είτε παραιτηθώ λαμβάνω ποινή αποκλεισμού τουλάχιστον 2 χρόνια για τυχόν διεκδίκηση θέσης γενικότερα. Αν τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιέγραψα πιο πάνω μπορώ να προλάβω τον ενδεχόμενο αποκλεισμό μου φρενάροντας την διαδικασία αφού δώ αν οι περιοχές που μου εμφανίζονται με εξυπηρετούν ή όχι για μία ενδεχόμενη ανάληψη υπηρεσίας;. Σας ευχαριστώ για την όποια απάντηση σχετική με το ερώτημα.
Ευχαριστώ για την απάντηση!! σχετικά με το θέμα των εξαμήνων που λέτε πιο πάνω για να προλάβει κάποιος να τελειώσει το μεταπτυχιακό στην ώρα του για τους πίνακες. Γνωρίζετε σχετικά με τον ΔΟΑΤΑΠ και την αναγνώριση του μεταπτυχιακού τώρα που λέγεται ότι θα γίνεται όλη η διαδικασία ηλεκτρονικά τί αλλάζει σε σχέση με το πως γινόταν έως τώρα; γιατί λένε πως κάνει αρκετό καιρό να γίνει η αναγνώριση με τα εως τώρα δεδομένα.
Σε ευχαριστώ πολύ !!!
Επιστρέφοντας με νέο ερώτημα όποιος/α μπορεί να μου απαντήσει. Όταν στον ΑΣΕΠ για μοριοδότηση διορισμού λέει :Επιμόρφωση Α.Ε.Ι. ή άλλου φορέα του δημόσιου τομέα που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, διάρκειας τουλάχιστον 300 ωρών, που πραγματοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα τουλάχιστον 7 μηνών : 2 μονάδες2 μονάδες για το κάθε επιμορφωτικό σεμινάριο που διαθέτει κάποιος/α ή όσα κι αν διαθέτεις το ανώτατο περιορίζεται στις 2 μονάδες;. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιος γνωρίζει κάτι επί της ερώτησης!!.
Επειδή, δεν μου είναι πολύ κατανοητό. Η παραίτηση από τη θέση του αναπληρωτή στη γενική (2024-2025) επιφέρει ποινή και στην ειδική που θα ανοίξει τώρα το 2025;