*

Αποστολέας Θέμα: Προτεραιότητα στην ανάθεση - Άτομα της ίδιας ειδικότητας που τοποθετήθηκαν μαζί  (Αναγνώστηκε 7349 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Στη διεύθυνση που ανήκει ο σύζυγος κάθε χρόνο γίνεται το εξής: έχει οργανική στο σχολείο του (ΕΠΑΛ) και ειναι πε 86 με δεύτερη ειδικοτητα πε83. Καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος ως πε86 και η δεύτερη ειδικοτητα του ενεργοποιείται αφού καλύψει πρωτα ο πε83 (αναπληρωτής συνήθως ή με διαθεση) που έρχεται για να καλύψει το λειτουργικό κενο

Ναι, αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα φύγει ο σύζυγός σου από την οργανική του για να πάρει ώρες ως ΠΕ86 σε άλλο σχολείο. Θα πρέπει να συμπληρώσει το ωράριό του στην οργανική του, ακόμα και με τη δεύτερη ειδικότητά του ως ΠΕ83!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 07, 2024, 10:36:35 μμ από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jimpan

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Πρώτα καλύπτει αυτός που ανήκει οργανικά στο σχολείο με Α ή/και Β ανάθεση της κύριας ειδικότητας και ακολούθως ομοίως της Β ειδικότητας (αν έχει). Τώρα, στην λογική ερώτηση γιατί τα ΠΥΣΔΕ τοποθετούν με διάθεση ή αποσπασμένους οι οποίοι τελικά δεν θα καλύψουν το ωράριό τους (μπορεί να το καλύψουν αν υπάρχουν πολλές ώρες σε αυτή την ειδικότητα ώστε να πάρει ώρες ο οργανικά ανήκων και ο επόμενος που τοποθετείται) η απάντηση που μπορεί να σταθεί είναι: είτε κακή συνεννόηση με το δντή του σχολείου ή (το συνηθέστερο) γιατί κάπου πρέπει να τοποθετηθούν όσοι δεν έχουν οργανική και στη συνέχεια θα συμπληρώσουν σε άλλη μονάδα το υπόλοιπο των ωρών τους.

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Γεια χαρά. Έχω πάρει απόσπαση και διατίθεμαι για 9 ώρες σε ένα 2ο σχολείο στο οποίο διατίθεται και μία συνάδελφος ίδιας ειδικότητας. Η συγκεκριμένη κάνει εδώ και χρόνια το μάθημα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να "διεκδικήσω" να μοιραστούμε το μάθημα αυτό που αμφότεροι έχουμε ως α' ανάθεση ή αν έχει το δικαίωμα ο δ/ντής να μου αναθέσει το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας που έχω ως β' ανάθεση.

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Γεια χαρά. Έχω πάρει απόσπαση και διατίθεμαι για 9 ώρες σε ένα 2ο σχολείο στο οποίο διατίθεται και μία συνάδελφος ίδιας ειδικότητας. Η συγκεκριμένη κάνει εδώ και χρόνια το μάθημα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να "διεκδικήσω" να μοιραστούμε το μάθημα αυτό που αμφότεροι έχουμε ως α' ανάθεση ή αν έχει το δικαίωμα ο δ/ντής να μου αναθέσει το μάθημα της Οικιακής Οικονομίας που έχω ως β' ανάθεση.

Αν και οι δύο είστε με απόσπαση και δεν έχεται οργανική, τότε αν δεν τα βρείτε μεταξύ σας θα κάνει τις αναθέσεις ο διευθυντής. Ναι έχει δικαίωμα αν δεν υπάρχουν άλλες ώρες Α' ανάθεσης να σου αναθέσει μαθήματα Β' ανάθεσης.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Εγώ είμαι με απόσπαση εκτός ΠΥΣΔΕ κι αυτή είναι χρόνια στο συγκεκριμένο νησί (σε άλλο σχολείο) και απλά συμπληρώνει το ωράριό της στο σχολείο αυτό.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Εγώ είμαι με απόσπαση εκτός ΠΥΣΔΕ κι αυτή είναι χρόνια στο συγκεκριμένο νησί (σε άλλο σχολείο) και απλά συμπληρώνει το ωράριό της στο σχολείο αυτό.

Άρα εκείνη ανήκει οργανικά στην περιοχή. Έχει οργανική σε άλλο σχολείο και συμπληρώνει ωράριο. Άρα προηγείται στη συμπλήρωση ωραρίου, επειδή οι αποσπασμένοι τοποθετούνται τελευταίοι. Επίσης, η Οικιακή Οικονομία έχει ένα πλεονέκτημα γιατί έχεις μισό τμήμα (αν είναι τουλάχιστον 22 οι μαθητές) και οι άλλοι μισοί κάνουν πληροφορική. Οι ΠΕ78 έχετε Α ανάθεση την Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή (ΚΠΑ) και Β ανάθεση την Οικιακή Οικονομία. Δεν χάθηκε ο κόσμος να κάνεις Οικιακή Οικονομία. Δε θα είναι η μοναδική φορά και άλλες χρονιές θα παίρνεις αυτό το μάθημα για να συμπληρώνεις το ωράριό σου!

Αποσυνδεδεμένος triffid

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32720
  • Τελευταία: Franchesca