0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 08, 2009, 07:11:28 pmΣυνάδελφός μου τρίτεκνη πήρε αναρρωτική 3 μέρες και πληρώθηκε κανονικότατα, δεν της έγινε παρακράτηση του μισού ημερομισθίου.Νομίζω ότι, για να πληρωθείς ολόκληρο το ημερομίσθιο, πρέπει να έχεις/να συμπληρώνεις ένα Α κατώτατο αριθμό ενσήμων.Καλησπέρα!Ξέρει κανείς ποιο είναι αυτό το κατώτατο όριο ενσήμων?
Συνάδελφός μου τρίτεκνη πήρε αναρρωτική 3 μέρες και πληρώθηκε κανονικότατα, δεν της έγινε παρακράτηση του μισού ημερομισθίου.Νομίζω ότι, για να πληρωθείς ολόκληρο το ημερομίσθιο, πρέπει να έχεις/να συμπληρώνεις ένα Α κατώτατο αριθμό ενσήμων.
Ειμαι αναπληρωτρια και δικαιουμαστε 10 μερες αδεια λογικα ομως αν δεν την παρω θα την πληρωθω?Γνωριζει κανεις?Πρωτη χρονια ειμαι αναπληρωτρια απο τον Σεπτεμβριο
Καλα αφου την δικαιουμαστε γιατι δεν μας την πληρωνουν αν δεν την παρουμε?
Κι επισης αν κλεισουμε πριν το τελος του μηνα πληρωνομαστε αναλογια η ολοκληρο?
δε δικαιούμαστε άδεια!!! Η άδεια που παίρνουν οι καθηγητές ειναι τα χριστουγεννα, το πάσχα και το καλοκαίρι.Αυτή την πληρωνόμαστε! Απλά επειδή άνθρωποι είμαστε και μπορεί να μας τύχει κάτι υπάρχει η δυνατότητα για σοβαρούς λόγους να λείψουμε από το σχολείο για 10 μέρες οι μόνιμοι και 7 οι αναπληρωτές.
Παράθεση από: ΡΙΚΑ στις Απριλίου 17, 2009, 08:52:17 pmΚι επισης αν κλεισουμε πριν το τελος του μηνα πληρωνομαστε αναλογια η ολοκληρο?Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είσαι νηπιαγωγός... Έχεις δει κανένα να σε δίνει μισθό για το επόμενο διάστημα που σε έχει απολύσει?