0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι. Είμαι αναπληρώτρια και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τις άδεις τα εξής: Είμαι στο 4ο έτος προπτυχιακού ειδικής αγωγής και φέτος πρέπει να κάνω την πρακτική μου σε σχολεία, 10 μέρες το 1ο εξάμηνο και 10 μέρες το 2ο εξάμηνο, σύνολο 20 μέρες. Η διευθύντρια στο σχολείο που υπηρετώ δεν είναι γενικά συνεργάσιμη με κανέναν στο σχολείο και δεν ξέρω ούτε πώς να χειριστώ το θέμα μαζί της αλλά ούτε και με ποιο τρόπο να πάρω τις άδειες. Έχω ήδη πάρει 2 μέρες κανονική διότι έπρεπε να παρουσιαστώ στη σχολή που είναι μακριά και από τον τόπο κατοικίας μου και από την περιοχή πρόσληψής μου. Επομένως προτείνει κάποιος1. Να μιλήσω στη διευθύντρια ή έχει τη δυνατότητα να μου δημιουργήσει πρόβλημα και επομένως απλώς ζητήσω άδεια;2. Μπορώ να πάρω 2 κανονικές και 3 αναρρωτικες την εβδομάδα για 2 εβδομάδεις συνεχόμενα ή σπαστά πηγαίνοντας την ενδιάμεση εβδομάδα στη δουλειά;3. Τυχαίνει να είμαι και ανασφάλιστη αυτή τη στιγμή ακόμη, με πήραν με τη
Οι αναπληρωτές δικαιούνται άδεια για ορκομωσία μεταπτυχιακού;Αν ναι, πόσες μέρες αν χρειάζεται μετακίνηση; Είναι με αποδοχές;Έχει μήπως κάποιο σύνδεσμο με ΦΕΚ ή εγκύκλιο σχετικά;Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Αληθεύει ότι για το διδακτορικό δικαιούμαστε μία ημέρα άδεια ανά 15 ημέρες ή αυτό ισχύει μόνο για τους μόνιμους;
Οι αναπληρωτές πρωτοβάθμιας α' φάσης δικαιούνται 10 ή 11 μέρες άδειας εξετάσεων; Αρχικά μου είπαν 11 μέρες αλλά τώρα μου λένε 10.
Να τους ρωτήσεις γιατί τώρα σου λένε 10 μέρες, ενώ πριν σου έλεγαν 11 μέρες. Εγώ αναλογικά θεωρώ ότι είναι 11 μέρες.Στην πρωτοβάθμια η πρόσληψη διαρκεί 9 μήνες και 21 μέρες, δηλαδή 9,7 μήνες.14 μέρες * 9,7/12= 11,3 μέρες. Ας μας λύσουν την απορία: Γιατί το 11 έγινε 10;