0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια κουβέντα είπα κ εσύ το έκανες θέμα! 😎 cool!
Καλωσήρθες στο pde English_06.Την περίοδο των κατανομών και των διορισμών αρκετοί εκπαιδευτικοί αποφασίζουν να κάνουν την εγγραφή τους στο pde.Πραγματικά χαίρομαι που οι συνάδελφοι εμπιστεύονται την εκπαιδευτική κοινότητα του pde για την ενημέρωσή τους.Με την ευκαιρία αυτή θέλω να καλωσορίσω και όλα τα άλλα νέα μέλη του φόρουμ και να ευχηθώ σε όλους καλό διορισμό!
Η πορεία είναι η εξής:1. Διαβάζω κάπου το όνομα Πατρέας (για διορισμούς ή προσλήψεις αναπληρωτών) / βλέπω screenshot από post του Πατρέα στο pde2. Ρωτάω ποιος είναι ο Πατρέας/ από πού είναι αυτό3. Ρωτάω τι είναι το pde4. Κάνω εγγραφή στο pde για να έχω άμεση πρόσβαση στα posts του Πατρέα
Ήμουν πριν πολλά χρόνια εγγεγραμμένη, όμως ήμουν και πολλά χρόνια στον πίνακα μηδενικής προϋπηρεσίας με αποτέλεσμα να απομακρυνθώ από την δημόσια εκπαίδευση. Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!
Ναι, τα τέσσερα τελευταία, εννέα χρόνια μετά την κτήση του πτυχίου. Αυτό συνέβη και σε συναδέλφους από άλλους κλάδους που αν και δήλωναν όλες τις περιοχές ακόμα και μειωμένου , δεν προσλαμβάνονταν ως αναπληρωτές κατα τη διάρκεια των μνημονίων
Παρόμοια περίπτωση κι εγώ....Πρώτο πτυχίο πε02 το 2004....Δηλώναμε όλη την Ελλάδα να πάμε έστω αναπληρωτές αλλά ποτέ δε μας πήραν....Δεύτερο πτυχίο πε06 το 2009 με πιο περιορισμένες επιλογές σε περιοχές λόγω και άλλων υποχρώσεων.....Τιποτα πάλι.....Τελευταία φορά που έκανα ήταν το 2012 νομίζω...Στράφηκα στον ιδιωτικό τομέα....Εκεί υπήρξα τυχερή γιατί δούλεψα σε ένα κέντρο ξένων γλωσσών που σέβεται τους εργαζόμενους και δίνει ευκαιρίες....7 χρόνια δούλεψα εκεί.....μετά το δεύτερο παιδί όμως με δυσκόλευε το ωράριο και βέβαια και τα χρήματα που ήταν καλά για τις ώρες που δούλευα όμως σίγουρα πιο λίγα από το δημόσιο... Επίσης ήθελα να δουλέψω κάποια στιγμή σε σχολειο.....Έτσι αποφάσισα το 2021 να ξαναπροσπαθήσω μετά από δύο πτυχια, ένα μεταπτυχιακό και δύο παιδιά.....Μετά από τόσα χρόνια πρώτη φορά αναπληρώτρια το 2021.....Για μένα τα χρόνια που πέρασαν μου έδωσαν εμπειρίες και ευκαιρίες για παραπάνω σπουδές και καθόρισαν ποια είμαι τώρα....ετσι το σκέφτομαι για να μην απογοητεύομαι που μετά από είκοσι χρόνια από το πρωτο μου πτυχίο δεν έχω καταφέρει να μονιμοποιηθώ....κάθε εμπόδιο για καλό....καλή τύχη εύχομαι σε όλους μας!!!!
Πράγματι έχετε ζήσει πολλά ήδη. Είστε τουλάχιστον σχετικά ψηλά πλέον; πχ θέση 550Είμαι 649 θέση στους πε06
Παράθεση από: dennispapado στις Ιουλίου 10, 2024, 11:22:16 pmΠράγματι έχετε ζήσει πολλά ήδη. Είστε τουλάχιστον σχετικά ψηλά πλέον; πχ θέση 550Είμαι 649 θέση στους πε06Καλό διορισμό εύχομαι και από φέτος αν γίνεται!