*

Αποστολέας Θέμα: Διορισμοί ΠΕ86 2024  (Αναγνώστηκε 60331 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Απ: Διορισμοί ΠΕ86 2024
« Απάντηση #196 στις: Ιουλίου 21, 2024, 09:56:46 pm »
Το θέμα είναι αυτές που δε θα φτιάξει φέτος θα τος κάνει του χρόνου ή πάνε χαμένες ;
Ποιος ξέρει. Εξαρτάται τι εννοεί με το "η πρωτοβάθμια θα έχει προτεραιότητα". Αλλά και πάλι, αν βγάλουμε τις 150 που είναι στην ειδική, ίδρυσε 1573 οργανικές στη γενική. Σχεδόν τις μισές δηλαδή από τις 3000 προτάσεις. Κι εμείς πήραμε 304 από τις 355 προτάσεις,  δηλαδή ποσοστό 85,63%. Αν φτιάξει 1000 π.χ. του χρόνου, το λογικό (και μάλλον και το δίκαιο) είναι να μην είμαστε μέσα. Θα πρέπει να φτιάξει τις υπόλοιπες 1427 για να μας έχει μέσα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:40:20 »

Αποσυνδεδεμένος 3P

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιουλίου 21, 2024, 10:32:09 pm »
Οπότε εμείς οι Πληροφορικοι περιμένουμε να δούμε τη λέξη Θεσσαλονίκη μόνο στην Ειδικη και μόνο στην Αθμια (όσοι είμαστε Ειδική). Ευχαριστώ πολύ πάντως με βοηθήσατε αρκετά να ξενερώσω τελείως😂

Με αφορμή το παραπάνω, μετά την πενταετία υποχρεωτικής παραμονής στην ΕΑΕ μπορείς να πάρεις πχ απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ. Τώρα για μεταφορά οργανικής στην γενική (στο ίδιο ΠΥΣΠΕ) δεν ξέρω αν υπάρχουν αλχημείες (ίσως οι πιο σχετικοί μας διαφωτίσουν) αλλά θεωρώ οτι μόνο με μετάθεση γίνεται και μιλάμε για μετάθεση Α' -

Συνδεδεμένος trust no one

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ86 (ΠΕ19)
    • Προφίλ
Διορισμοί ΠΕ86 2024
« Απάντηση #198 στις: Ιουλίου 21, 2024, 10:35:57 pm »
Όποιος καταφέρει και πιάσει τα δυσπρόσιτα θα πιάνει όποιο κενό ανοίγει από συνταξιοδοτήσεις/μετατάξεις, μέχρι να ιδρυθούν κι οι υπόλοιπες οργανικές. Αλλά κι όταν ιδρυθούν, οι υποψήφιοι θα είναι παραπάνω από τις διαθέσιμες.

Αποσυνδεδεμένος 3P

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιουλίου 21, 2024, 10:41:44 pm »
Όποιος καταφέρει και πιάσει τα δυσπρόσιτα θα πιάνει όποιο κενό ανοίγει από συνταξιοδοτήσεις/μετατάξεις, μέχρι να ιδρυθούν κι οι υπόλοιπες οργανικές. Αλλά κι όταν ιδρυθούν, οι υποψήφιοι θα είναι παραπάνω από τις διαθέσιμες.

Ευελπιστώ οτι μέσα στην πενταετία (αν δεν αλλάξουν τα όρια) θα έχουμε ένα ικανοποιητικό νούμερο συνταξιοδοτήσεων (θα γίνει και το πολυπόθητο για μένα ξεσκαρτάρισμα με συνταξιοδότηση έστω των άσχετων ΠΕ που εργάζονται σαν 86 με σεμινάριο και έχουν καταλάβει περιοχές φιλέτα).

Αλλά ναι, αυτή τη στιγμή τα νούμερα παραμένουν τραγικά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:40:20 »

Αποσυνδεδεμένος tzav

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #200 στις: Ιουλίου 21, 2024, 11:25:17 pm »
Συμφωνα με την ανάρτηση του Πατρέα πριν λίγο οι ΠΕ86 παίρνουμε:
Ειδικη : ΠΕ 49 ΔΕ 26 Συνολο 75
Γενική: ΠΕ 234 ΔΕ 178 Συνολο 412
Γενικό Σύνολο: 487
Μέσα πέσατε όσοι λέγατε για 500αρα. ;D Να περιμένουμε και τα επίσημα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2024, 11:29:01 pm από tzav »
ΠΕ86

Αποσυνδεδεμένος GreekFisherman

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιουλίου 21, 2024, 11:30:39 pm »
Καλησπέρα. Μακάρι και στο επίσημο.

Αποσυνδεδεμένος DimitrisKr3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιουλίου 21, 2024, 11:44:01 pm »
Αγαπητέ εγώ έφυγα από τη Λευκάδα που διορίστηκα και πήγα Λήμνο για 5 χρόνια για να πιάσω τη Θεσσαλονίκη κι εσείς περιμένετε να διοριστείτε κατευθείαν εδώ. Η ευκολία με την οποία πιάνατε τα τελευταία χρόνια τη Θεσσαλονίκη ως αναπληρωτές, σας έχει κακομάθει. Δυστυχώς σε περιμένει και 2η δυσάρεστη έκπληξη, αν δηλαδή ήσουν τα περισσότερα χρόνια αναπληρωτής στη Θεσσαλονίκη. Όταν θα δεις τα μόρια μετάθεσης (ως μόνιμος πλέον) κι όταν θα δεις πού θα εκτοξευθεί η βάση μετάθεσης για τη Θεσσαλονίκη από του χρόνου.
Μόνο που εγώ δε θα πάω να διοριστω σε άλλο μέρος και αν το έκανες εσύ και ταλαιπωρήθηκες αρκετά όπως το καταλαβαίνω ήταν δικιά σου επιλογη. Επίσης Λήμνο πηγές επιτηδευμένα για να πάρεις μορια. Επίσης εγώ με εξαίρεση τη φετινή χρονιά δουλεύω ειδική όλα αυτά τα χρόνια εξού και η Θεσσαλονίκη. Επίσης εγώ όταν πήρα ακόμη και μεταπτυχιακό ειδικής πάλι για δύο χρόνια δε δούλευα και έτρεχα στις πρωτοβάθμιες και έκανα φασαρίες με κάποιους λίγους ακόμη και προσπαθούσα να μάθω γιατί ενώ στη Πρωτοβάθμια Γενική εδώ και 20 χρόνια δουλεύουν συγκεκριμένες ειδικότητες και στη Πρωτοβάθμια Ειδική δε δουλεύει καμία ειδικότητα (πλην γυμναστή) και ενώ το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων ήταν ίδιο και οι απαντήσεις που έπαιρνα ήταν στην Ειδική δεν σας θέλουμε. Επίσης πήγα και Ρόδο και Ρέθυμνο και Κόρινθο τρία χρόνια. Αυτά που μου λες για τα μόρια τα γνωρίζω και με το παραπάνω γιατί όλοι εμείς οι "βλάκες" της Ειδικής σε όποιο μέρος και της Ελλάδος να δουλέψαμε, επειδή τα σχολεία είναι μέσα στις πόλεις παίρνουν 1 και 2 μόρια, οπότε μόρια δεν έχουμε,για να ανοίξει η μεταφορά της προϋπηρεσίας και έρχονται άτομα από τη Γενικη να διορίζονται στην Ειδικη, να χουν δουλέψει π.χ. Καλλικράτεια και Φλογητά 20λεπτα από τη Θεσσαλονίκη και Παλιούρι 1 ώρα από τη Θεσσαλονίκη και να παίρνουν 4 και 8 μορια.
Εμένα η όλη μου απορία είναι γιατί υπάρχει αυτό το γενικευμένο χαλί στη Θεσσαλονίκη και στην εκπαίδευση και γενικότερα σε όλο το Δημόσιο.

Αποσυνδεδεμένος DimitrisKr3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιουλίου 21, 2024, 11:46:35 pm »
Μόνο που εγώ δε θα πάω να διοριστω σε άλλο μέρος και αν το έκανες εσύ και ταλαιπωρήθηκες αρκετά όπως το καταλαβαίνω ήταν δικιά σου επιλογη. Επίσης Λήμνο πηγές επιτηδευμένα για να πάρεις μορια. Επίσης εγώ με εξαίρεση τη φετινή χρονιά δουλεύω ειδική όλα αυτά τα χρόνια εξού και η Θεσσαλονίκη. Επίσης εγώ όταν πήρα ακόμη και μεταπτυχιακό ειδικής πάλι για δύο χρόνια δε δούλευα και έτρεχα στις πρωτοβάθμιες και έκανα φασαρίες με κάποιους λίγους ακόμη και προσπαθούσα να μάθω γιατί ενώ στη Πρωτοβάθμια Γενική εδώ και 20 χρόνια δουλεύουν συγκεκριμένες ειδικότητες και στη Πρωτοβάθμια Ειδική δε δουλεύει καμία ειδικότητα (πλην γυμναστή) και ενώ το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων ήταν ίδιο και οι απαντήσεις που έπαιρνα ήταν στην Ειδική δεν σας θέλουμε. Επίσης πήγα και Ρόδο και Ρέθυμνο και Κόρινθο τρία χρόνια. Αυτά που μου λες για τα μόρια τα γνωρίζω και με το παραπάνω γιατί όλοι εμείς οι "βλάκες" της Ειδικής σε όποιο μέρος και της Ελλάδος να δουλέψαμε, επειδή τα σχολεία είναι μέσα στις πόλεις παίρνουν 1 και 2 μόρια, οπότε μόρια δεν έχουμε,για να ανοίξει η μεταφορά της προϋπηρεσίας και έρχονται άτομα από τη Γενικη να διορίζονται στην Ειδικη, να χουν δουλέψει π.χ. Καλλικράτεια και Φλογητά 20λεπτα από τη Θεσσαλονίκη και Παλιούρι 1 ώρα από τη Θεσσαλονίκη και να παίρνουν 4 και 8 μορια.
Εμένα η όλη μου απορία είναι γιατί υπάρχει αυτό το γενικευμένο χαλί στη Θεσσαλονίκη και στην εκπαίδευση και γενικότερα σε όλο το Δημόσιο.
[/quote
Πέρα λοιπόν από το θέμα της Θεσσαλονίκης που συζητάμε θεωρώ τεράστιο λάθος το όλο σύστημα με τα μόρια των σχολείων, τις μεταθέσεις και τις αποσπάσεις. Αλλά από τη στιγμή που συμμετέχουμε σε αυτό το σύστημα δεν έχει νόημα γκρινιάζουμε. Πιο πολύ προσπαθούσα να μάθω από εσάς, γιατί δεν έχω ιδέα τι είναι οργανικό κενό, πως πάει γενικά η όλη φαση

Αποσυνδεδεμένος karadespina

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιουλίου 21, 2024, 11:52:06 pm »
Πρωτοβάθμια ειδική 49 και γενική 234.

Αποσυνδεδεμένος Little Bunny

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιουλίου 22, 2024, 12:35:58 am »
Το ότι στην δευτεροβάθμια έδωσε τα διπλά κενά των μεταταξεων να μας υποψιάζει ότι μπορεί και στις περιοχές να είναι οι ίδιες περιοχές επί δύο; Αυτό θα είναι άσχημο σενάριο γιατί εκείνες οι περιοχές ήταν πολύ συγκεκριμένες στον χάρτη.
ΠΕ86

Αποσυνδεδεμένος lucib

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιουλίου 22, 2024, 12:44:43 am »
Το ότι στην δευτεροβάθμια έδωσε τα διπλά κενά των μεταταξεων να μας υποψιάζει ότι μπορεί και στις περιοχές να είναι οι ίδιες περιοχές επί δύο;

Όχι.
Μπορεί να δοθούν κενά σε νομούς που δεν αναφέρονται στα κενά μετατάξεων (μέσω του κουβά τον οποίο ανέφερε ο Patreas) αρκεί να μην εκκρεμεί μετάθεση στους νομούς αυτούς.
Άρα λογικά στην τελική κατανομή θα υπάρχουν νομοί-εκπλήξεις.

Αποσυνδεδεμένος torch29

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιουλίου 22, 2024, 01:52:23 am »
Ερώτηση προς μόνιμους: Όταν κάνετε αίτηση μετάθεσης, το σύστημα σας επιτρέπει να δηλώσετε μεταξύ όλων των νομών όποιους θέλετε ή μόνο αυτούς που έχουν κενά;

Αποσυνδεδεμένος victor123

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιουλίου 22, 2024, 02:00:39 am »
Ερώτηση προς μόνιμους: Όταν κάνετε αίτηση μετάθεσης, το σύστημα σας επιτρέπει να δηλώσετε μεταξύ όλων των νομών όποιους θέλετε ή μόνο αυτούς που έχουν κενά;

Όλους. Δεν γίνεται αλλιώς γιατί παίζει και η καραμπόλα. Ενώ δηλαδή δεν έχει κάπου κενό να φύγει κάποιος από εκεί και να δημιουργηθεί κενό.

Αποσυνδεδεμένος torch29

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιουλίου 22, 2024, 02:03:36 am »
Όλους. Δεν γίνεται αλλιώς γιατί παίζει και η καραμπόλα. Ενώ δηλαδή δεν έχει κάπου κενό να φύγει κάποιος από εκεί και να δημιουργηθεί κενό.

OK, σ'ευχαριστώ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182541
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144