0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι ρε παιδί μου, ζήτησε αιτήσεις για μοριοδοτήσεις και σου λέει ότι θα βγάλουμε όλα τα λειτουργικά ΚΑΙ για σας Σεπτέμβριο και διαλέχτε , αν θέλετε (αν θέλετε , βάλτε ό,τι θέλετε κι αν κάτσει -αυτό σημαίνει μια φράση ξεκάθαρα). Θεωρώ δηλαδή ότι για πιο εύκολη διαχείριση μαζεύει όλα τα πιθανά κενά μια και καλή , δεν εννοεί ότι, αν είναι εφικτό, δεν θα αποσπάσει από πείσμα. Αλλιώς , έβγαζε τώρα πχ κενά , τους έλεγε αυτά είναι και ό,τι έβγαινε μετά θα πήγαινε για νεοδιόριστους κλπ . Καταλαβαίνεις πώς το διαβάζω; Ίσα ίσα θα δώσει επιπλέον επιλογές. Γιατί το κάνει αργότερα, αν τους έκοβε τελικά; Τα άλλα σαν disclaimer μου θυμίζουν περισσότερο νάχαμε να λέγαμε, για το τυπικό του εγγράφου και όχι για τη διαδικασία. Κακώς μερικά τα αναφέρει κατά τη γνώμη μου ρητά (σιγά μη ζητάει με την αίτηση και λόγους κλπ), άσε που ο 1566 (επικός νόμος) εκεί τα λέει περίεργα, αν διαβάσεις, και πολύ σωστά διασταλτικά χρησιμοποιείται για τις αποσπάσεις αυτές (ποιος νομάρχης κλπ) . Εξάλλου , κάθε χρόνο δίνει αρκετές αποσπάσεις και κρίνονται μαζί με τους αποσπασμένους από άλλα ΠΥΣΔΕ, άρα δεν έχουν λόγο να μην δώσουν σε αιτούντες βάσει μορίων σε υπαρκτά κενά. Αν κάποιος εκεί έχει πάρει άκυρο, ας το πει να το μάθουμε . Δεν συμβαίνει πάντως , αν όντως υπάρχουν κενά , στα περισσότερα πυσδε .
diav, δεν λέω ότι στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν γίνονται αποσπάσεις εντός ΠΥΣΔΕ. Τουναντίον, μια χαρά γίνονται αποσπάσεις εντός. Το συγκεκριμένο το παρέθεσα σαν απάντηση στον συνάδελφο που αναρωτιέται αν μπορεί να «κοπεί» η απόσπασή του από το διευθυντή , το ΠΥΣΔΕ, κ.τ.λ. ότι προφανώς μπορεί να γίνει. Γιατί με βάση την εγκύκλιο το ότι κάνει κανείς αίτηση για απόσπαση δεν σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να την ικανοποιήσουν .