0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Α ΦΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ. ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 6 ΚΑΙ 4 ΕΤΩΝ.(ΔΕΝ ΕΧΩ
Ενδεχομένως να σας πουν ότι κακώς βάλατε τικ στο κουτάκι που έλεγε αποδέχομαι πρόσληψη και σε Επαλ.
Υπάρχει κουτάκι που λέει αποδέχομαι πρόσληψη σε ΕΠΑΛ; Πρώτη φορά το ακούω. Είστε σίγουρη;
Όχι γενικά σε ΕΠΑΛ. Για τη μαθητεία λέει. Σε συγκεκριμένους κλάδους.
Ψηφίζουμε εδώ αν θελουμε να τρέξει το ΜΝΑΕ νωρίτερα από την τρίτη φάση! https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/upourgeio_paideias_threskeumaton_athletismou_psephisma_ton_kladon_pe02_kai_pe03_gia_ten_kathusterese_tou_programmatos_m_n_a_e/?cjdIikb&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-1736937-psephisma_ton_kladon_pe02_kai_pe03_gia_ten_kathusterese_tou_programmatos_m_n_a_e&utm_term=cjdIikb%2Bel&fbclid=IwY2xjawFKclNleHRuA2FlbQIxMQABHeGaghJRCzR-S_sUjADwDmBg5F2ASgMFRTxG8fOPHF5yNr1XGN-KEwWBAQ_aem_xnEkkAdT9f4u355BA5tRYA
Τότε δεν κολλάει το σχόλιο της margarita37. Δεν έχει καμία σχέση η μαθητεία και το κουτάκι με την τοποθέτηση της κοπέλας σε ημερήσιο και εσπερινό ΕΠΑΛ.
Ξεχάσατε το ΠΕ23.
Οι περισσότερες ειδικότητες δεν συμπεριλαμβάνονται... Είναι ψήφισμα που το τρέχουν δύο ομάδες στο φβ (φιλολόγων και μαθηματικών). Αν τρέξει όμως τελικά το ΜΝΑΕ θα μας αφορά ολους
Δεν υπάρχουν άλλες ειδικότητες. Είναι μόνο για ΠΕ02, ΠΕ03 και ΠΕ23.