0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το διαφορετικό ποσοστό προσλήψεων παράλληλης στήριξης ανά την Ελλάδα μου έκανε και μένα πάντα εντύπωση.
Γνωρίζει κανείς τα κενά που θα δοθούν στην Α Χίου στην πρώτη φάση;
Οι παράλληλες παιδιά είναι δύσκολο να υπολογιστούν. Το ότι βγαίνει ο αριθμός των κενων δεν σημαίνει ότι θα τα πάρουν και όλα. Στη Λάρισα που αναφέρατε οι παράλληλες το 2022 ήταν 130+ και προσλήφθηκαν σε α και β φαση λιγότεροι από 100. Το 2023 τα κενά ήταν 140 και μάλλον λόγω των πλημμυρών ( δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο) καλύφθηκαν όλα ως τη β φαση. Όσο για α φάση σκέφτομαι το εξής:-δεν θα υπολογιστούν οι άδειες των νεοδιοριστων-δεν θα συμπεριληφθούν τα κενά των πρόγραμμα (Ζεπ, δυεπ κτλ)Παρόλα αυτά ο αριθμός των αναπληρωτών παραμένει ίδιος με πέρσι. Άρα μήπως για πρώτη φορά στα χρονικα θα έχουμε μια β φαση κατά τι μεγαλύτερη από την α;Και επίσης το γεγονός της τόσης βιασύνης για την α φάση ( που δεν θα ωφελήσει τους αναπληρωτές αν είναι να τοποθετηθούν 5-6/9) οδηγήσει σε μια ακόμα πιο βιαστική β φάση; (Όλα αυτά σκέφτομαι και πρώτη φορά σε τόσο υψηλή θέση και ακόμα δυσκολευομαι να κάνω δήλωση🤣)
Από τη στιγμή που απενεργοποιείς την αίτηση σου δεν ενεργοποιείται ξανά για την τρέχουσα σχολική χρονιά.Η τροποποίηση γίνεται ανά πάσα στιγμή και όσες φορές θέλεις όσο είναι ανοιχτή η πρόσκληση
Επειδή έχω απενεργοποιήσει την αίτηση μου σε περασμένη σχολική χρονιά, οι οδηγίες στην αρχική σελίδα του opsyd είναι σαφεστατες. Αν γίνει απενεργοποίηση από το χρήστη δε γίνεται ξανά ενεργοποίηση.