0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχει καποιο σττοιχειο για το ποση εκταση θα εχει η πρωτη φαση; π.χ περυσι πηρε 160 χημικους περιπου. φετος σιγουρα λιγοτερους αλλα ποσους; εγω το κοβω για τους μισους περιπου φετος
Μια safe προβλεψη για όλους τους κλάδους της δευτεροβάθμιας θα ήταν αυτή. Με τόσους διορισμούς και εγώ δεν θα περίμενα πάνω από τα μισά άτομα στην α φάση. Στη β που θα μπουν άδειες ίσως ΜΝΑΕ αν το βάλουν και φέτος κτλ θα έχουμε αρκετές.
Παιδιά λίγο υπομονή χρειάζεται και όχι να ζητάμε προβλέψεις .ας γίνουν οι διορισμοί και σε 6-7 μέρες θα ξέρουμε και για τις φάσεις..πάντως έχει διορίσει σαν νούμερα περίπου την α φάση και β φάση στη γενική .τι εννοώ ΠΕ03 πέρυσι πήρε α και β φάση στη γενική 830 περίπου άτομα και φέτος θα διορίσει 900 χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα πάρει αναπληρωτές .εχει συντάξεις μέσα σε αυτά τα νούμερα που φύγανε και λειτουργικά κενά..επομένως μια αναμονή…επίσης κάπου διάβασα ότι εγκρίθηκαν όλες οι παράλληλες
Τα 452 κενά ήταν από συναταξιοδοτήσεις. Είναι σαν να προσέλαβε ήδη 450 αναπληρωτές ΠΕ03.
Καλησπερα! Να ρωτησω αν και καταλαβαινω οτι ο πινακας συγκρισης κενων διορισμου και μεταθεσεων του Trust ειναι πολυ σημαντικος, αν βοηθαει στην οργανωμενη δηλωση για αναπληρωτες? Καιπως βρε παιδια αν εχεικαποιος χρονο θα τον ευχαριστουσα να μου εξηγησει! ( το εβαλα εδω γτ ειναι με το θεμα συναφες)
στους πε02 αυτο πως μεταφραζεται? δηλαδη απο τους 1005 + 106 στην ειδικη ποσοι απο αυτους εφυγαν για συνταξη?
Άρα σημαίνει ότι ήδη θα πάρει 452 λιγότερους μαθηματικούς αναπληρωτές από πέρυσι;;
Καλή επιτυχία σε όλους -ες. Στην ειδικότητα ΠΕ11 ξέρουμε που θα φτάσει ο πίνακας στην Α φάση και που στην