0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,Σε όσους έχετε παιδιά σας βγαζει ✅ τικαρισμενο το κουτάκι στο πεδίο για το παιδί και σας βγάζει οτι είναι επικυρωμένο;Γιατί σήμερα παρατήρησα οτι το πεδίο για το παιδί γράφει την ημερομηνία γέννησης του τέκνου, αλλά εχει ➖( κόκκινη παύλα)& στη διπλανή στήλη μου βγάζει μη επικυρωμένο..Όσοι έχετε παιδιά σας έχει ✅ & σας γραφει επικυρωμένο στη διπλανη στηλη;;Πρέπει να στείλω το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης στη διεύθυνση;;;Έχει γίνει κάποιο λάθος;;;;
Για τις ειδικότητες πιστεύετε ότι θα μειωθεί αισθητά ο αριθμός των αναπληρωτων φέτος;
Η γνώμη μου είναι όχι. Τα λειτουργικά είναι πάντα ένα ποσοστό των μονίμων. Αν έχεις πχ 1000 λειτουργικά και διορίζεις 100 άτομα από τους 100 αν οι μισοί δουλέψουν κανονικά και οι υπόλοιποι μισοί βγούνε σε άδειες (ανατροφής κτλ) τα λειτουργικά πάλι 1000 θα παραμείνουν. Γενικά λοιπόν όταν διορίζει ναι μεν μειώνονται λίγο τα λειτουργικά αλλά όχι κατά το νούμερο που διόρισε.
Για τον κλάδο των μουσικών ΠΕ79.01 στη θέση περίπου 100 θα υπάρχει πιθανότητα για Αθήνα Α,Β,Γ,Δ από α' φάση ή θα πέσει μαχαίρι;
Τι συμβαίνει όσον αφορά τους αναπληρωτές; Αύριο αναφέρεται παντού ότι ξεκινούν οι αιτήσεις αναπληρωτών. Ποιους όμως αφορά αυτό; Και γιατί συμβαίνει πριν ολοκληρωθούν οι διορισμοί στη γενική; Ας μου εξηγήσει κάποιος παρακαλώ τη χρησιμότητα μιας αποθήκης αιτήσεων, οι οποίες και θα τρέξουν μετά τους διορισμούς γενικής. Γιατί δεν το καθυστερούν μία εβδομάδα ακόμα, να γίνουν οι διορισμοί και να γνωρίζει ο κόσμος τι θα κάνει; Υπάρχουν ζευγάρια που ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα είχαν την ευκαιρία να είναι μαζί, τώρα θα δηλώσουν στα χαμένα με βάρκα την ελπίδα. Γιατί αυτό το υπουργείο δρα τόσο βιαστικά; Προφανώς και όλοι θέλουν οι αναπληρωτές να είναι στα σχολεία από την 1η μέρα. Είναι όμως απαραίτητο να γίνονται όλα άμυαλα γρήγορα; Προσπαθώ να το καταλάβω και δεν τα καταφέρνω.
καλησπέρα σαςκάθε χρόνο υπάρχει κινδυνολογία για μειωση αναπληρωτών ...υπάρχει κάποιος εκκαθαρισμένος πίνακας για πε02 γενικής :::αυτός στο άλφα βήτα που δημοσιεύτηκε έχει λάθη εμένα με βγάζει στην ίδια ακριβώς θέση με πριν και λάθη και στις χρονιές που δούλεψα
Ψάξε εδώ μέσα για τους πίνακες του trust no one.
Είναι πάρα πολύ απλό και πάρα πολύ ώμο ταυτόχρονα. Αν νομίζει κάποιος ότι νοιάζονται αν θα χωριστούν οικογένειες είναι βαθιά νυχτωμένος. Δεν μπορεί με τη λογική να εξηγήσεις τη συμπεριφορά κάποιου παράλογου.