0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα! Με πηραν αναπληρωτρια ΠΕ70 σε ενα απο τα μερη που ηθελα αλλα εχω μια απορια. Η φιλη μου ΠΕ70 κ αυτη ειναι στον πινακα γενικης σε αρκετα κατωτερη θεση απο εμενα και την πηραν παραλληλη στηριξη ενω εμενα με πηραν στην γενικη. Πως γινεται αυτο βρε παιδια? εφοσον ειμαι σε ανωτερη θεση δεν επρεπε να με παρουν κ εμενα παραλληλη? ειχα δηλωσει οτι αποδεχομαι και ειδικη! Κ αυτη κ εγω ειμαστε ΜΟΝΟ στον πινακα γενικης! Δεν εχουμε μεταπτυχιακο στην ειδικη!
Είναι απόλυτα φυσιολογικό, το γράψαμε και λίγο παραπάνω. Όταν τρέχει ο πίνακας γενικής πρώτα προσλαμβάνονται οι εκπαιδευτικοί σε κενά γενικής παιδείας και μετά σε ΣΜΕΑΕ (εφόσον έχουν τικάρει το κουτάκι). Η ειδική τρέχει πρώτη μόνο όσον αφορά τον κύριο και επικουρικό πίνακα.
Υπάρχει πιθανότητα ο @patreas να μας πει τι συμβαίνει με τη δευτεροβάθμια; Ακούγονται διάφορα που μας αγχώνουν. Στην πρωτοβάθμια ο αριθμός ήταν εξωπραγματικός! Τι θα γίνει με εμάς;
Καλησπέρα, προσλήφθηκα παράλληλη στην α ανατολική Αττική, συγκεκριμένα είμαι η πρώτη παράλληλη. Με πήρε πριν λίγο η δεύτερη σε σειρά και μου είπε ότι μάλλον θα γίνει ανακοινοποιηση πίνακα γιατί πήραν μόνο μια ειδικής και 100 παράλληλες (περισσότερες από ότι χρειαζόταν). Γνωρίζετε αν μπορεί να συμβεί αυτό? Έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν?
Προσέθεσα 5 αρχεία με εκκαθαρισμένους αναπληρωτών (1ΓΕ, 2ΓΕ, 1ΕΑ-2ΕΑ-4ΕΑ-5ΕΑ, 3ΕΑ, Όργανα ΠΕ79.01). Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για αυτά, ψάχνετε τη λέξη "αναπληρωτών" μετά τη λέξη "εκκαθαρισμένοι".- Παρακαλώ πολύ να μη μπερδεύετε τους πίνακες αναπληρωτών με τους άλλους εκκαθαρισμένους πίνακες. Οι πίνακες αναπληρωτών ενημερώνονται μετά από κάθε φάση προσλήψεων. Οι εκκαθαρισμένοι οριστικοί πίνακες ενημερώνονται μόνο μετά από μόνιμους διορισμούς.- Παρακαλώ διαβάζετε πρώτα τις επεξηγηματικές καρτέλες (Γενικές επισημάνσεις, Επεξήγηση χρωμάτων) πριν ρωτήσετε κάτι- Παρακαλώ ψάξτε πρώτα τη θέση σας στους πίνακες του ΑΣΕΠ στην 1η στήλη των εκκαθαρισμένων πινάκων πριν καταλήξετε στο "δε με έχει ο πίνακας"- Παρακαλώ καταλάβετε ότι σε έναν εκκαθαρισμένο πίνακα αναπληρωτών, αυτοί που έχουν αφαιρεθεί είναι αυτοί που έχουν προσληφθεί. Αν έχετε προσληφθεί, είναι λογικό και σωστό να μην είστε στους εκκαθαρισμένους πίνακες αναπληρωτών.