0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε τελικά να έχουμε πάνω από 3.000 στην ΕΑΕ; Μόνο 1.000 είναι σχεδόν οι ΠΕ60
Διόλου απίθανο.Κάτι πήρε το αυτί μου για 1000+ ΕΑΕ στη βθμια.Αν δεν επιβεβαιώσουν όμως και οι καθ' ύλην αρμόδιοι (οι άμεσα ενδιαφερόμενοι ή/και οι σύλλογοι) πείτε ότι δεν το έγραψα.
Στους λίγους νομούς που έχω συγκεντρώσει μέχρι τώρα, τα αιτήματα για Τμήματα Ένταξης στα νηπιαγωγεία ισοφάρισαν αυτά των δημοτικών, μετά και τα σημερινά από τη Μαγνησία(αμφότερα 104).Για τη δευτεροβάθμια δεν κρατάω πλήρη στοιχεία, αλλά αν παρατηρώ σωστά, τα αιτήματα είναι αισθητά λιγότερα.
Χωρίς Αττική, Θεσσαλονίκη και ίσως Λάρισα-Πάτρα δε μπορούμε να πούμε πολλα
Η Λάρισα ζήτησε 32 νέα τμήματα ένταξης στα δημοτικά και 5 στα νηπιαγωγεία. Για Θεσσαλονίκη, Πάτρα κλπ δεν ξέρω. Πόσο πιθανό είναι να βγουν σήμερα;
Σε ομάδες φιλολόγων στο fb λένε για 1030 ειδική δευτεροβάθμια και 450-520 ΠΕ02. Πολύ μεγάλο φαίνεται το νούμερο για ΠΕ02, θα δείξει...
Επιεικώς απαράδεκτο ότι η τέως Υφ. Παιδείας ανακοινώνει ΠΡΙΝ το ΥΠΑΙΘΑ τι ιδρύεται από Τ.Ε. στην περιφέρειά της, ενώ ακόμα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Σε 1030 520 02; Αν συμβεί αυτό δεν θα δοθεί καμία παράλληλη! καμιά 300αρα θα έλεγα
Η παράλληλες όμως δεν είναι κάτι διαφορετικό; Επίσης δεν πληρώνονται από ΕΣΠΑ;
Άρα μένουν 2000 για γενική δευτεροβάθμια ;