0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό το βλέπουμε πολύ έντονα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ εδώ και 2 εβδομάδες και εκτός από ψυχοφθόρο είναι και εξοργιστικό! Εγώ πάντως θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη, διότι ορισμένες φορές ήμουν πολύ απότομος απέναντί σου
Μεταξύ μας πάντως, τη μισή ευθύνη την έχουν αυτοί που κι εδώ και στις ομάδες εκλιπαρούν για μια οποιαδήποτε πρόβλεψη, ακόμη κι αβάσιμη. Το έχω διαβάσει πολλές φορές αυτό. "Δεν πειράζει που δεν υπάρχουν πληροφορίες, πες μια πρόβλεψη!". Ε μετά παίρνουν την πρόβλεψη/εκτίμηση και την αναγάγουν σε πληροφορία, κάνουν σενάρια επί αυτής κι αγωνιούν βάσει αυτής, ενώ είναι άκρως πιθανόν να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα!Επίσης δυστυχώς έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλη δυσκολία διαχωρισμού της έννοιας των υπαρχόντων κενών και της έννοιας των πιθανών διορισμών. Λες σε κάποιον ότι οι δάσκαλοι έχουν 2040 οργανικά κενά κι η απάντηση είναι "Θα πάρει 2040 δασκάλους; Πολλοί δεν είναι;"
Τεταρτη τελικα η κατανομη. Ταδε εφη δηθεν Πατρεας ετσι λενε στο facebookτου magioladiti
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του! Τα περί Τετάρτης ακούστηκε από το πρωί στο especial ΧΩΡΙΣ ΠΗΓΗ ΕΠΙΣΗΣ!
Μικρά χρησιμοποιούμε. Δίνεις την εντύπωση ότι γράφεις κι ουρλιάζεις ταυτόχρονα.
Για ποια ειδικότητα 2000;
Γιατί 889;