0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχε συνάντηση ο Βουγιας σήμερα στο υπουργείο και βγάλανε δελτίο τύπου που λέει ότι περιμένουν ακόμη την οικονομική έγκριση, η κατανομή δεν έχει ακόμα κλείσει και αιτήσεις πολύ δύσκολα πριν τις 15 Αυγούστου.Μιλαμε οι άνθρωποι παίζουν με τον πόνο μας και άραγε τι μαγειρέματα ετοιμάζουν της τελευταίας στιγμής.5 Αυγούστου και να ακούς ότι περιμενουν την οικονομική έγκριση.Παει και αυτή εβδομάδα ξεκάθαρα και μάλλον και η άλλη και βλεπουμε
Για να βγει η κατανομή απαιτείται μια απόφαση που υπογράφεται από το υπουργείο οικονομικών και το υπουργείο εσωτερικών. Αμέσως μετά ανακοινώνεται και η κατανομή. Με βάση την ενημέρωση από το especial φαίνεται ότι σίγουρα πάμε για την άλλη εβδομάδα και η πρόσκληση μάλλον μετά τις 18.
Μετά την ενημέρωση από τον κύριο Βούγια (ότι η κατανομή αναμένεται να αργήσει κάποιες μέρες), θεωρώ 99,9% σίγουρο ότι η ημερομηνία 16/8 θα πέσει αν όχι ΠΡΙΝ την περίοδο αιτήσεων διορισμών, στην καλύτερη μέσα στην περίοδο αιτήσεων διορισμών. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουν δικαίωμα αίτησης αυτοί που διορίστηκαν στις 16/8/2022, αφού θα έχουν συμπληρωθεί 3 χρόνια από το ΦΕΚ διορισμού τους. Για τον λόγο αυτό, θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσω περαιτέρω τη δημοσίευση των εκκαθαρισμένων πινάκων για τους φετινούς διορισμούς. Έτσι, μετέφερα τους προηγούμενους εκκαθαρισμένους που είχα, στον φάκελο 2024-2025 κι έχω ανεβάσει τους νέους εκκαθαρισμένους.ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ (για να γλιτώσετε το εγκεφαλικό):Οι αιτήσεις των προκηρύξεων της ειδικής Αγωγής το 2022 (1ΕΑ,2ΕΑ,3ΕΑ,4ΕΑ,5ΕΑ) έγιναν τον μήνα Μάιο, ΠΡΙΝ δηλαδή τους διορισμούς του 2022. Άρα πολλοί από αυτούς που διορίστηκαν το καλοκαίρι του 2022, έκαναν αίτηση τον Μάιο του 2022 κι άρα είναι στους πίνακες των προκηρύξεων αυτών. Μέχρι τώρα τους αφαιρούσα, γιατί δεν είχαν συμπληρώσει την 3ετία. Τώρα είναι μέσα στους πίνακες. Επειδή λοιπόν μπορεί να δείτε πολλούς "λαδί" (είναι το χρώμα αυτών που διορίστηκαν 16/8/2022) και μπορεί να έχετε πέσει θέσεις, μην πάθετε εγκεφαλικό. Εξηγούμαι:Οι μόνοι λόγοι για να κάνει αίτηση κάποιος που είχε διοριστεί στις 16/8/2022 είναι οι εξής:1. Στο ενδιάμεσο (από τότε μέχρι τώρα) παραιτήθηκε και το έχει μετανιώσει2. Έχει 2 πτυχία και θέλει να διοριστεί με το 2ο πτυχίο του/της3. Διορίστηκε στην ειδική και τώρα θέλει να διοριστεί στη γενική ή το αντίστροφο4. Διορίστηκε στην ειδική, αλλά με το αλαλούμ που έγινε φέτος στα τμήματα ένταξης, πήρε μετάθεση στην 2η/3η/4η επιλογή του/της κι αποκλείστηκε από τις συμπληρωματικές μεταθέσεις, αλλά αυτά τα κενά μπορεί τώρα να δοθούν για διορισμούς, οπότε αποφάσισε να τα διεκδικήσει έτσι.Γενικά είναι πολύ σπάνιο ένας ήδη διορισμένος να θέλει να ξαναδιοριστεί, οπότε ψυχραιμία. Υ.Γ. Έχω βάλει δεξιά από τον αριθμό ταυτότητας του καθενός, τα μέρη που εργάστηκαν ως αναπληρωτές το 2023, το 2024 και το 2025 (με αυτή τη σειρά).Υ.Γ. 2 Μη μου στέλνετε μηνύματα "εγώ δούλεψα το 2024 και με έχεις ότι δεν δούλεψα". Είναι καθαρά ανεπίσημοι πίνακες, οπότε και λάθος να σας έχω, δε σας επηρεάζει στο ελάχιστο.Υ.Γ. 3 Πριν αρχίσετε τα "δε με βρίσκω", ψάξτε τη θέση σας στους επίσημους πίνακες του ΑΣΕΠ +-10 θέσεις (γιατί βγαίνουν κατά καιρούς αναμορφωμένοι πίνακες κι άρα η αρχική επίσημη σας θέση μπορεί να έχει αλλάξει)https://drive.google.com/drive/folders/1wcrTH5RXc2scV7CiYymb6KEi2gsKnifS?usp=sharing
Μη γράφετε κάτι αν δεν είστε σίγουροι. Έως 30/09 ορκωμοσία σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις αίτηση μετάθεσης.
Ευχαριστούμε πολύ για τους πίνακες. Υπάρχει κάποιο αρχείο που μπορώ να δω πόσοι συνάδελφοι που είναι πάνω από εμένα στον πίνακα ανήκουν και στον πίνακα της ειδικής? Ευχαριστώ!
Το αρχείο Γενική - Ειδική Αγωγή 2024-2025
Δες ξανά τι έγραψες.Θα το πω όσο πιο απλά μπορώ: είτε αναλάβεις 20/08, είτε 1/9, είτε 20/09 είτε 30/09, ως προς τη θεμελίωση μετάθεσης είναι το ίδιο πράγμα. Δηλαδή όποιος ορκιστεί έως 30/09/2025 έχει δικαίωμα να υποβάλει αίτηση μετάθεσης τον Οκτώβριο 2026.
Νομίζω το έγραψα ξεκάθαρα. Από 1/9 και έπειτα. 30-31/8 είναι σκ. Αν οι αιτήσεις ξεκινήσουν όπως λένε στις 18 θα τελειώσουν στις 24. Αν όντως τρέξει όπως λένε 2 μέρες μετά στην καλύτερη τα ονόματα θα βγουν στις 26, ημέρα Τρίτη. 5 μέρες δίνουν προθεσμία κι αυτές εργάσιμες. Άρα 27-28-29/8 και 1-2/9. Κι αυτό στην καλύτερη περίπτωση με βάση αυτά που λένε.