Goat, miguel101, athatsim και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ θα το ρωτήσω αν και νομίζω ότι μεσα μου ξέρω την απάντηση....περιοχή που σε κάποια ειδικότητα δεν ικανοποιεί μεταθέσεις (ούτε από..ούτε προς..)μπορεί να δώσει θέση για διορισμό στην ίδια ειδικότητα ;;; ΥΓ υπήρχε πλεόνασμα.
Δηλαδή σε περιοχή που δε ξέρει τί να κάνει τους ήδη υπάρχοντες, να πάρει κι άλλους, για να περισσεύουν ακόμη περισσότεροι;
Όχι, δε γίνεται. Απλά σε περιοχές που ικανοποιήθηκαν όλες οι μεταθέσεις μπορεί να διορίσει όσους θέλει χωρίς να ελέγχει τα οργανικά κενά. Αυτό φάνηκε απ' τους διορισμούς του '24.
C μπορει να μοιαζει ρητορικο το ερωτημα σου πολύτιμε πολυαγαπημενε trust αλλα νομίζω πως αυτο που περιγραφεις (αν και στα χαρτια φαινεται παράλογο)εγινε το περασμενο καλοκαιρι...
Καλησπέρα σας ! Ξέρετε πότε θα ανακοινωθούν οι πιστώσεις για τους διορισμούς; Έχει ακουστεί τίποτα για κατανομή; ( ενδιαφέρομαι για δευτεροβάθμια εκπαίδευση ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Σκεφτόμουν ότι φέτος που έχουμε οριστικός πίνακες ίσως γίνουν πιο νωρίς οι διαδικασίες ! Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία ; Είναι μάλλον νωρίς ;