0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλουςτα 970 ειδικής στους πε60 νομίζω δείχνει προθεση Υπουργείου για ιδρυση ΤΕ σχεδον σε κάθε νηπιαγωγείο.Αυτό ως αποτέλεσμα (όπως προσωπικα εκτιμω) θα έχει τον περιορισμό προσλήψεων νηπ παράλληλης στο ελάχιστο.Αναμενεται κατανομή ειδικής; γνωρίζετε κάτι;Πώς θα δώσουν όμως τωρα τοσο μεγαλο αριθμό - αν βεβαια καλυφθεί στο 100% - όταν ετοιμάζεται νεος πινακας ειδικής; Φανταζομαι ανθρωποι που στον νέο πινακα που θα βρεθουν με πολλά μορια θα αντιδράσουν
Σε μια σοβαρη χωρα το πιο λογικο θα ταν οταν ειναι να βγουνε νεοι πινακες οι διορισμοι να γινουν απο εκει. Στη μπανανια βεβαια για διαφορους λογους θα γινει το αντιθετο, δηλαδη βγαινει μια προκηρυξη ιουνιο ενω θα μπρουσαν να την βγαλουν γεναρη. Επισης αν ηθελαν ακομα και ιουνιο να βγει η προκηρυξη θα μπορουσαν με ενα καλο λογισμικο που θα χαν δωσει καποια χρηματα να ειναι αρκετα τυποποιημενη η δαιδικασια τοσο καταθεσης δικαιολογητικων οσο και ενστασεων, να περιλαμβανει μονο τικ πχ οι ενστασεις ωστε να βγαινουν πολυ γρηγορα.
Επαναλαμβάνω ότι οι κρίσεις πάνω σε τέτοια θέματα, όταν δε γνωρίζει κανένας μας το ύψος των αδειών ανατροφής που δόθηκαν φέτος και το ύψος της μείωσης των τμημάτων στο σύνολο των νηπιαγωγείων της χώρας από την επόμενη χρονιά είναι ξεκάθαρα με βάση το συναίσθημα. Με ελλιπή στοιχεία, σοβαρή ανάλυση δε μπορεί να γίνει. Μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί κι όχι.
Προσωπικά γνωρίζω σε περιοχές που δούλεψα ότι υπήρχαν ολοήμερα και νέα τμήματα μετά την θεσμοθέτηση της δίχρονης εκπαίδευσης που έπρεπε να δοθούν και δεν δόθηκαν ποτέ ..εκεί βασίζεται η λογική μου..επίσης με 300 διορισμούς πέρυσι πόσες άδειες ανατροφή να δόθηκαν ; Το μέγιστο 200..από το 919 μέχρι το 2300 που ήταν τα φετινά λειτουργικά που δόθηκαν υπάρχει τεράστια απόσταση
Μετά τη σημερινή κατανομη των νέων οργανικών λέτε να έχουμε πιο νωρίς και την κατανομή των υπολοίπων ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας καθώς και της δευτεροβαθμιας?
Πάντως μετά το σημερινό όλες οι προβλέψεις πάνε κουβα
Ετσι ακριβώς (ο @Neossos)! Όπως και εγώ σε άλλη συζήτηση ανέφερα οτι (προσωπική εκτίμηση) πολύ φοβάμαι οτι θα δόσουν κάτι ψίχουλα 1000κάτι ΠΕ60 και επίσης έπεσαν τα σχόλια βροχή...