0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μεγαλύτερο κόπο από εμάς τους ειδικής που έχουμε και μεταπτυχιακό; Το δικό μας μεταπτυχιακό γιατί δε μας δίνει επάγγελματικα δικαιώματα; Και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βλέπουμε εσάς τους γενικής να μπαίνετε στην ειδική; Οταν θα μπούμε και εμείς στη γενική τότε θα μπορούμε να μιλάμε για ισότητα. Προς το παρόν απλώς μπαίνετε στην ειδική παίρνοντας τις θέσεις από τους καθαρά ειδικής. Πραγματικά πίστευετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα, από ειδική αγωγή μέχρι ειδικότητες. Είστε φοβεροί. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα να ζητατε περιορισμένο αριθμό διορισμών. Ο ορισμος της ανθρωποφαγίας.
Ναι, έτσι είναι, οι άνθρωποι που λαμβάνουν αποφάσεις θεωρούν ότι ένας ΠΕ70 που γνωρίζει το αντικείμενό του είναι ο στυλοβάτης της δημοτικής εκπαίδευσης. Δεν νομίζω ότι αυτό το «πέτυχε» η ΔΟΕ ή κάποιος δαιμόνιος ΠΕ70 με μεταπτυχιακό αμφιβόλου ποιότητος. Δεν είναι ωραίο να μιλούν απαξιωτικά συνάδελφοι σε συναδέλφους για αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας, επειδή δεν συμφέρουν τους ίδιους.
Οι ανάγκες για μόνιμους διορισμούς ειδικής αγωγής θα 'πρεπε να καλύπτονται αποκλειστικά από ΠΕ71 και μ ό ν ο ν όταν εξαντλούνταν ο πίνακας εκεί να διορίζονταν και ΠΕ70 με μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής. Σε καμμιά περίπτωση δε μπορεί να δίνει ένα μεταπτυχιακό ίδια δικαιώματα μ' ένα πτυχίο. Το ότι έγινε αυτό στο νόμο του 2019 για τους νέους διορισμούς ήταν λάθος κι αφορούσε ξεκάθαρα ρουσφετολογική εξυπηρέτηση των ΠΕ70 και χάρη του υπουργού στα πληρωμένα master nicosia kliment vergata.
Είπα εγώ ότι είναι δίκαιο; Πότε; εγώ είπα να μην εξισωνουμε όλα τα μεταπτυχιακά. Μην βρίσκετε λόγους να είστε στην τσίτα. Ηρεμήστε λίγο. Όλοι θυματα του ΓΑΒ είμαστε.
Πληρωμένα μεταπτυχιακά στη Λευκωσία;χαχα.καντο κι εσυ κι έλα πες μου ποσο ευκολο ειναι. Αλλά βέβαια έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται
Πώς να μην είμαστε στην τσίτα ρε παιδιά; Αποκλειστήκαμε από τους πρώτους διορισμούς λόγω των πε 70 που σχεδόν μας πέταξαν από τον πίνακα μας. Διορίστηκαν χιλιαδες πε 70 στην ειδική χωρις ουτε μια μέρα προϋπηρεσίας σε αυτήν. Σε ποιον άλλον κλάδο έχει γίνει κάτι τέτοιο ; Αναπληρώνουμε τους εαυτούς μας 10 χρόνια και το μόνο που βλέπουμε είναι να πέφτουμε στους πίνακες λόγω των πε 70 που συνεχώς μπαίνουν στον πίνακα. Και τώρα που επιτέλους ιδρύθηκαν θέσεις για να διοριστούμε έρχονται και ΠΑΛΙ οι πε 70 να ζητήσουν να μη διορίστουμε για να πάρουν αυτοί τις θέσεις στις μεταθέσεις. Λες και εμείς αρνηθήκαμε να ανοίξουν οι αιτήσεις για όλους.
Πιθανότατα έχουν τοποθετηθεί ήδη όσοι ήταν στη διάθεση. Δυστυχώς για αυτούς, γιατί πιθανόν να τους αποκλείσουν από τις νέες θέσεις.
https://e-wall.net/89238/diorismoi-ekpaideftikon-chartis-organikon-kenon-oi-eidikotites-kai-oi-perioches-me-anagkes-sti-defterovathmia/?fsp_sid=88785&fbclid=IwY2xjawLwQjdleHRuA2FlbQIxMQABHo9A9CtlULUIPqcJVKM7YQE8V5M-28xosxByGUiNKNkgCPrXsInBKwwGeVgg_aem_n6Lh5dupL-qzRLsBK8DJCAΣύμφωνα με πληροφορίες του e-wall οι σκέψεις του υπουργείου αυτή τη στιγμή είναι να καλυφθεί ενας αριθμός που δεν θα ξεπερνάει τις 1200 (1050- 1100) μόνιμες προσλήψεις στην γενική αγωγή δευτεροβάθμιας και να δίνεται μεγαλύτερο βάρος σε κάλυψη στην ΕΑΕ.