0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εύχομαι σε όλες και όλους καλό διορισμό! Ο αγώνας πολλών ως αναπληρώτριες και αναπληρωτές όλα αυτά τα χρόνια θα «επιβραβευθεί» κάπως με μια μόνιμη θέση (δεν είναι προφανώς το παν, αλλά σίγουρα οι συνθήκες είναι κάπως πιο σταθερές πλέον) .. σε όσες και όσους δεν τα καταφέρουν φέτος, θα τους πω να παλεύουν και να το δουν ως μια καινουρια πρόκληση συνεχίζοντας αυτό που κάνουν τόσα χρόνια στην εκπαίδευση .. ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που επι 6 χρόνια έδινα τα πάντα ως αναπληρωτής .. και όλες τις προηγούμενες φορές που δεν διοριζόμουν δεν απογοητεύουν αλλά έλεγα στον εαυτό μου «δεν πειράζει, του χρόνου» .. η καθεμία και ο καθένας ξέρουν πολύ καλά τι μπορούν να καταφέρουν ..Αυτά τα ολιγα από μένα! Καλά αποτελέσματα σε διορισθέντες και αναπληρωτές λίγο αργότερα!!
Τα λειτουργικά έχουν να κάνουν με άδειες κατά κύριο λόγο (εγκυμοσύνης, ανατροφής, υγείας) και αποσπάσεις, σήμερα υπάρχουν, αύριο όχι
Καλημέρα. Με θέση γύρω στο 210 στους εκκαθαρισμένους ΠΕ01 υπάρχει πιθανότητα για διορισμό φέτος? (Ρωτάω για φίλη) Ευχαριστώ
90 και 5 με... ειδικό σταυρουδάκι
εξαρτάται από την κατανομή. αν έχει πολλά νησιά κ βάλει παντού ενδεχομένως να έχει πιθανότητες. συνήθως Θεολόγους βγάζει από Αθήνα κ κάτω κ νησιά. δε θα μου έκανε εντύπωση να είναι κ πάλι οι μισές θέσεις στην Αττική. Αν βγάλει βόρειο Ελλάδα τότε είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν πολλοί που βρίσκονται πιο πάνω αλλά δεν βάζουν παντού για διορισμούς κ πηγαίνουν αναπληρωτές στα πέριξ της Θεσσαλονίκης.εγώ θα περίμενα να φτάσει ο πίνακας κάπου μεταξύ 160 με 180, με βάση παλιότερους διορισμούς, μακάρι να διαψευστώ κ να διοριστεί κ η φίλη σας.Ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση! Μακάρι, τι να πω!
Ευχαριστούμε για το καίριο σχόλιο σου και τις ευχές. Είμαι στον ίδιο δρόμο εδώ και 7 χρονιά (κι αφού έχω γυρίσει μακριά από το σπίτι μου), αναμένοντας σε κάποια φάση τον διορισμό. Αν όχι φέτος, "δεν πειράζει, του χρόνου..."
Βάσει δημοσιεύσεων:Πρόσκληση για μόνιμο διορισμό 14/8Προθεσμία δηλώσεων περιοχών στο ΟΠΣΥΔ 16-20/8Ανακοίνωση ονομάτων διορισθέντων 21/8
οποτε ορκομωσιες για τελη αυγουστου μαλλον ;
Επίσης οι πίνακες της Ειδικής αναμένονται να εκδοθούν μέχρι Πέμπτη 14/8 .. άρα δεν πιστεύω ότι θα αργήσει και πολύ να τρέξει η Α φάση αναπληρωτών ..
Δεν ισχύει αυτό στους πε60..Τα περισσότερα κενά είναι από την δίχρονη και από ολοήμερα γι αυτό ρωτάω..δεν μιλάω για τα κενά των αναπληρωτών αλλά αυτά που δόθηκαν στις αποσπάσεις
Ισχύει αυτό και στους πε60. Για αυτό από 2000 οργανικες θέσεις γενικής που ζητούσαν, πήραν 917!