0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφου ξερουν ποσους θα διορισουν γιατι δεν δινουν και τις θεσεις ωστε να εχει καποιος πιο πολυ χρονο να σκεφτεινπριν παθει εγκεφαλικο απο τις περιοχες που δινουν συνηθως; δεν εχει καμια λογοκη ολο αυτο. Εδω το ιδιο ασεπ διμει στη δημοσιοτητα τις θεσεις στο δημοσιο και που πριν βγαλει προκηρυξη.
Είστε στον κυριο ή επικουρικό?
Επειδή ειπώθηκε πως ιδρύθηκαν και σε σχολεία με 0 γνωματεύσεις
Είμαι στον κύριο πίνακα , απλώς θα είμαι χαμηλά…
ο κύριος πίνακας θα αδείασει πριν καν γίνει η α φάση .. αφού όλοι διορίζονται. Α φαση θα φτάσει επικουρικό
Με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ο νέος προσωρινός πίνακας, θεωρώ ότι ο κύριος πίνακας θα εξαντληθεί αν όχι από α φάση σίγουρα στη β, οπότε ναι θα δουλέψετε κατά την δική μου προσωπική εκτίμηση.Όσοι είναι πιο παλιοί και έμπειροι στα πράγματα ας δώσουν και μια εκτίμηση για μας που είμαστε στον επικουρικό (πε03)
ο κύριος πίνακας θα αδειάσει πριν καν γίνει η α φάση .. αφού όλοι διορίζονται. Α φάση θα φτάσει επικουρικό
Ένα περίπου χρονοδιάγραμμα διορισμών 2025Δευτέρα 11/8: ΦΕΚ με κατανομή ανά ειδικότητα και ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑΤετάρτη 13/8: Πρόσκληση για διορισμό (με γεωγραφική κατανομή)Πέμπτη 14/8: Έναρξη αιτήσεωνΤετάρτη 20/8: Λήξη αιτήσεωνΠέμπτη 21/8: Διορισθέντες (ονόματα)Παρασκευή 22/8: Πρόσκληση σε ορκωμοσίαΗ πρόκληση μπορεί να βγει και Πέμπτη αλλά τότε η έναρξη πάει για Δευτέρα 18/8 και η λήξη Παρασκευή 22/8.
Υπάρχει περίπτωση αύριο να βγουν οι νέοι πίνακες ειδικής;
Aυριο αποκλειεται δηλαδη να βγαλουν εγκυκλιο; αυτο το πραγμα να μην γνωριζουμε περιοχες ενω εχουν βγαλει τις θεσεις ειναι ψυχοφθορο. Δηλαδη περιμενουν ο αλλος σε 5 μερες να αποφασισει. Σε ολο το δημοσιο δινει 1 και 2 μηνες διορια να αποφασισει καποιος εδω ολα με τη ψυχη στο στομα. Λες και κραταει το μεγα μυστικο του κρατους καο δεν το ανακοινωνει.....